Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Aralık 2015, 03:07   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Birmilyonizleyici

Türkiyenin network sistemleri arasına bir yenisi daha katıldı. Diğerlerinden farklı olarak reklam izlemeye, anket doldurmaya veya sms alarak para kazanmaya dayanan alt yapısı ile gelecek vaat ediyor. Şimdiden yüzlerce kullanıcıyı kendine bağlamasıyla kazanmaya ve kazandırmaya başladı bile.
İsmiyle dahi bir değişiklik teşvik eden ve kendisine birmilyonizleyici ismini veren bu network sistemi ile sisteme üye olduğunuz an kazanmaya başlıyorsunuz. Evvela hesabınızı aktif edebilmek için alt 2 adet üye bulmanız gerekmekte. Ondan sonra karşınıza çıkacak olan reklamları izleyerek ve anketleri doldurarak kazanmaya başlayabilirsiniz.
Kullanıcılarını farklı üyelik gruplarıyla karşılayan bu sistemde her üyelik grubunun kazancı farklı oluyor. Nomral üyeler 1 mislini kazanırken gold ve platin üyeliklerde bu durum 4 – 6 misline kadar çıkabiliyor. Bu sadece kazançlarınız katlanabiliyor.
Sadece sizin değil alt üyelerinizin de kazançları bu konuda oldukça etkili, öyle ki birmilyonizleyici network sisteminde alt üyelerinizde kazandıkça sizlere de kazanç yüklenmekte. Nesilden nesile artan bu kazanç sistemi sayesinde alt üyeleriniz arttıkça hem reklamlardan hemde onların üyeliklerinden kazanç sağlıyorsunuz.
Normalde üyelik alabilmeniz adına bir miktar giriş üyeliği ücreti ödemeniz gerekse de sistemin daha yeni olması sebebiyle üyelikler ücretsiz olarak alınabiliyor. Tabi ki üyelik alabilmeniz için evvela bir referansınız olmalı. Sizler için referansın bilgilerini de burda vererek ücretsiz üyelik almanızı sağlıyoruz.
bir milyon izleyici web sayfasına girdiğiniz zaman kayıt ol kısmından formu doldururken sizden istenilen bilgilere aşağıdakilerini yazarak üyelik alabilirsiniz:
Referans/Sponsor Adı Soyadı: İbrahim Yavuz
Referans numarası: 90384254295

Üyelik aldıktan sonra aktif olabilmek adına 2 adet alt üye bulmalısınız. Sisteme giriş yapmak için telefonunuza gelen referans numaranızı hem kullanıcı adı hemde şifre kısmına yazmalı ve giriş işlemini gerçekleştirmelisiniz. Daha sonra profil kısmından şifrenizi değiştirebilirsiniz.
Sisteme girdiğiniz an kazanmaya başlayabilir ve Türkiyenin gelişmekte olan bu ağında erkenden yerinizi alabilirsiniz. Geç kalmayın!
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla