Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Aralık 2015, 14:23   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Bahçelievler Açılış Organizasyonu



Bahçelievler Açılış Organizasyonu

Açılış organizasyonları insan hayatının heyecan verici ilk günleri olarak çok özel olan ayrıcalıklı günlerdendir. Bu günlerde insan o anların unutulmaz olmasını ister. Bunun için o günü ölümsüzleştirmek adına o gün için ayrı bir özen gösterir. Bahçelievler açılış organizasyonu hizmetlerinizde açılışlarınızın en güzel şekilde olması için bu işler için çalışan firmayı arayarak her şeyin en güzel olmasını sağlayabilirsiniz. İstediğiniz gibi süslemeler, istediğiniz konsepte uygun hazırlık ile davetliler için muhteşem bir görsel şölen sunabilirsiniz. Bunun için iletişime geçerek aramanız yeterlidir. Firma olarak açılışlarınız için en güzel görsel sunumların olacağından emin kılabilirler. Bunun için iletişime geçip istediğiniz şekilde süsleme işlerinizi yaptırabilirsiniz.

Davete Özel Organizasyon Seçenekleri

İstediğiniz davete özel organizasyon seçenekleri bulmanız mümkündür. Kapı süslemelerinden, binanın iç ve dış süslemelerine kadar firmanın bünyesinde çalışan ekip her türlü sunum ile yakından ilgilenir ve isteğiniz ölçünüzde istediğiniz gibi süslemeler yaptırabilirsiniz. Balonlarla muhteşem bir görsel sunum ise en vazgeçilmez olanıdır. Bunun dışında ekstra hizmetlerde yapılarak o gününüzün unutulmaz olması sağlanmaktadır. İş yeri açılışı, doğum günü organizasyonu, kapı süsleme, İş binaları süsleme ve her türlü organizasyon işleri için arayabilir ve organizasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Gününüzü Unutulmaz Yapın

Açılış anlarınızı ölümsüzleştirmek için açılış organizasyonu olarak her şeyin eksizsiz yapılması için önceden randevu alarak, talepleriniz doğrultusunda muhteşem sunumlarla hazırlanmış harika bir görsel şölen için arayabilir ve istekleriniz doğrultusunda açılış töreniniz için her şeyi eksiksiz hazırlatabilirsiniz.

http://bahcelievler.acilisorganizasyonu.xyz/
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla