Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Aralık 2015, 23:18   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Tadilat yapı


Proje Yapı 1999 yılında kurulan inşaat alanındaki tüm gelişmeleri yakından takip ederek son yenilikleri en son teknolojiyle hayata geçiren Tadilat, Dekorasyon ve İç Mimarlık Denince akla ilk gelen isimdir. Proje Yapı bu gün Türkiye’nin her iline hizmet vermektedir.
Evinizde veya iş yerinizde hep aynı şeyleri görmekten bıktınız mı alanınınızı verimli bir şekilde kullanamadığınızı mı düşünüyorsunuz. Merak etmeyin Proje Yapı’nın tam size göre muhteşem çözümleri var. Proje Yapı Alanının en iyileri olan İç Mimar arkadaşlarıyla birlikte evinizi en verimli ve en şık şekilde kullanmanız için hızlı bir şekilde tadilat ve dekorasyon işlemlerini uygulayacaklarına emin olabilirsiniz.
Yatak odanızın karışıklığından düzensizliğinden ve sıkışıklığından içiniziz bulanıyorsa eğer sizi şöyle alalım.
Banyonuzun duvarları fayansları artık eskimiş ve kötü görünüyorsa dolaplarınız ve duşa kabininiz çürümüş hepsini yenilemek istiyorum diyorsanız sizi de şöyle alalım.
Yenilik istiyorum kaç yıldır aynı eşyaları kullanıyorum diyorsanız sizi de şöyle alalım.
Proje Yapı bu tarz sorunlarınızı çözmek için alanında uzman mimarları ile size yardıma geliyor. Kısa bir keşif yaptıktan sonra size özel bilgisayar ortamında çizilen dekorasyonları gösteriyor arasından beğendiğiniz dekorasyonu en kısa sürede uyguluyor.
Aklınıza takılan her hangi bir sorunu hiç çekinmeden 0 (216) 412 00 00 numarasını arayarak veya Tadilat Yapı Dekorasyon İç Mimarlık: Anahtar Teslim Tadilat sitesine uğrayarak sorabilirsiniz.

Web Sitemiz: Tadilat Yapı Dekorasyon İç Mimarlık: Anahtar Teslim Tadilat
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla