Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2016, 15:47   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Kitap Canavarım

Her sezon ve her dönem çıkan yeni kitapları takip etmek ve dahası eski kitaplara ulaşmak artık çok kolay. Kitap canavarım, sizler için online kitap arşivlerini derledi ve istediğiniz her kitabın PDF sine kolayca ulaşmanızı sağladı.
Kitap Canavarımda Menü Seçenekleri
Online ortamda kitap okumak üzere kusursuzca tasarlanmış sistem üzerinde, dilerseniz; kitap indir, bölümünden tercih ettiğiniz kitap seçeneklerini de indirebileceksiniz. Bilgisayar ortamına taşınmış kitapların, herhangi bir eksikliği ve kalite problemi de asla bulunmaz. Sistem üzerinde karşılaşabileceğiniz konuşma ortamları da mevcut. Burada kitap severler ile bir araya gelebilir ve bu sayede çok daha fazla bilgi alışverişinin içerisine girebilirsiniz.
Kitaplar Dünyasında Eğlenceyi Bulmak
Sistem tüm kitapları içerisinde barındırdığı için sizlere yalnızca ciddi ortamları sunmuyor kafa dağıtmak, eğlenceli kitap paylaşımları yapmak ve çok daha fazlası için açılmış olan; geyik bölümü ile bilgilerin her daim var olduğu ortamlar da eğlenmeye başlamalısınız. Kitap canavarım da bayanlara özel blog tarzında açılmış menüler de mevcut. Dilediğiniz yemek tariflerinin paylaşımına ortak olabilir ve yeni dostlarınızın sizlere sunduğu tarifler ile farklı tatları da yakalayabilirsiniz.
Dolu Dolu Kitap Seçenekleri
Beyaz dizi kitaplar ile hayatınıza farklı bir renk katmak isterseniz, kitap canavarı yanınızda olacak. online ortama taşınmış, beyaz dizi kitapları dilediğiniz her an sisteme üye olarak okuyabileceksiniz. Kitap severlerin en büyük sorunlarından biri gece vakti yahut da maddi yetersizliklerinin var olduğu durumlar da gelen kitap okuma isteğidir. Kitap canavarım ile bu sıkıntı ortadan kalkıyor ve dilediğiniz her an dilediğiniz her kitaba ulaşabiliyor olmanın rahatlığını sizlere sunmuş oluyor.
Duygularınıza Ortak Olmak İçin; Kitap Canavarı
Aşk romanları okumaktan hoşlanan bireyler için açılmış olan kategorilerin zenginliğine mutlaka bir göz atmanız gerekir. İstediğiniz her yazarın, istediğiniz her kitabına ulaşabilecek olmanın verdiği huzuru tatmalısınız. Tabletleriniz, bilgisayarlarınız ve bazen de akıllı telefonlarınız ile kitap canavarını takip etmeli ve mutlaka, büyük bir kitaplığa sahip olmanın verdiği okuma zevkini tatmalısınız. Online ortama taşınmış dev kütüphane olan kitap canavarı; her an sizleri bekliyor.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla