Konu: GrandOfis
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ocak 2016, 15:33   #1
kavazaki
Keyifli~Üye
 
kavazaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2015
Mesajlar: 188
kavazaki is on a distinguished road
Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart GrandOfis



Grand Office Ofis Mobilyaları

Ofisler Şüphesiz müşterilere ilk izlenimi veren yegâne unsurlardan biridir. Bu unsurun nasıl dizayn edildiği, hangi malzemelerin kullanıldığı ve nasıl Ürünler tercih edildiği de müşterilerinize yaptığınız işin ciddiyetini yansıtmaktadır.
Yaptığınız işin cinsine göre ofisinizi düzenlemek ve ona göre dizayn ederek uygun ofis mobilyaları kullanmak büyük bir önem taşımaktadır.
Ofisinizde ağırladığınız kişilere farklı bir hava katmak isteyebilirsiniz ve ya müşterilerinize yaptığınız işin ciddi bir iş olduğunu yansıtmak isteyebilirsiniz. Hatta rahatlamaları için daha renkli mobilyalar tercih etmek isteyebilirsiniz. Bu konuda 1984 den beri Grand Office Olarak sizlere hizmet veriyor ve sizin için en uygun ofis mobilyalarını üretiyoruz.

Yılların Verdiği Tecrübe

Grand Office 1984 yılından beri Ofis mobilyaları üretimi yapan bir firma olarak sizler için en uygun ofis malzemelerini üretiyor ve müşterileriniz karşısında sizleri rahat hissettiriyoruz.
Teknoloji ve geleneksel üretimi bir araya getirerek sizlere çok geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Ergonomik ve şık proje tasarımlarıyla gözlere hitap ettiği kadar rahatlığı da aksatmayan ürünleri bir araya getiriyor ve güler yüzlü hizmetimizle sizleri mutlu etmeyi hedefliyoruz.
Grand Office Ofis Mobilyaları olarak bu zamana kadar aldığımız tüm projeleri başarıyla yerine getirmiş ve referanslarımızla daha ileriye doğru adımlar atmaktayız. Tecrübenin verdiği güvenle başarılı bir iş politikası izleyerek sizlere en iyi hizmeti sunacağımızı garanti ediyoruz.

Website adresi: Grand Ofis
kavazaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla