Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ocak 2016, 17:51   #1
kavazaki
Keyifli~Üye
 
kavazaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2015
Mesajlar: 188
kavazaki is on a distinguished road
Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Can Lojistik VİNÇ



Can Lojistik Vinç

Günümüzde büyük mimari yapıların inşa edilmesi ile birlikte vinç hizmetlerine ve aynı zamanda lojistik hizmetine olan ihtiyaç azımsanamayacak düzeyde artmıştır.
İşlerin daha kısa zamanda halledilebilmesi ve projelerin, malzemelerin hızlı ve güvenilir bir şekilde taşınabilmesi açısından vinç ve lojistik hizmetleri oldukça önemli bir yere sahiptir.
Bu tip işlerinizi kolay bir şekilde ve düşük maliyetle alabilmeniz için Eskişehir vinç, sizlere vinç kiralama hizmetini sunmaktadır. Bu sayede işleriniz kısa sürede hallolacak ve zamandan kazanacaksınız. Ayrıca iş güvenliğiniz sağlanırken gözünüz arkada kalmayacak.

İşin Başından Sonuna Kadar Yanınızdayız

Eskişehir Vinç Kiralama hizmetinden yararlanarak işlerinizin yolunda gitmesine vesile olabilirsiniz.
İşin başlangıcından sonuna kadar işin takipçisi olarak, sizin ve işinizin güvenliğini son derece yüksek tutuyoruz. Müşteri memnuniyetini odak noktası olarak seçen bir firma olarak güler yüzlü hizmet politikası ve ahlaklı iş stratejisiyle sizleri memnun etmek Can Lojistik Olarak bizim yegâne görevlerimizdendir.
Yılların verdiği tecrübe ile sizlere hizmet veren Can Lojistik, Özel iş makinası taşımacılığı, uluslararası taşımacılık, vinç kiralama, Sepetli platform kiralama, proje taşımacılığı, tarım araçları taşımacılığı gibi birçok konuda sizlerin çözüm ortağı olmaktan gurur duymaktadır.
Uzman kadromuz ve teknolojinin el verdiği düzeyde cihazlarımızla %100 çözüm odaklı olarak çalışarak işlerinizi yoluna koymakta sizlere yardımcı oluyoruz. Uzman ekibimizle işin takipçisi oluyor ve yaptığımız analizlerle sizlere en uygun hizmeti veriyoruz.

Website adresimiz: Can Lojistik | Eskişehir Vinç Kiralama | 02222171769
kavazaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla