Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ocak 2016, 16:36   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Bakıcı Ve Yardımcı İlan Sitesi

Bakıcı ve Yardımcı Hizmeti Neden Oluşmuştur?
Günümüzde yaşam koşulları herkesin bildiği üzere zorlaşan bir şekilde devam ediyor. Her ne kadar teknoloji gelişse ve zamandan tasarruf etsek de aynı şekilde diğer taraftan da kayıplar devam ediyor. Anneler babalar çalıştıkları için çocuklara yeterli zaman ayıramayabiliyor. Hasta ve yaşlı ailelere bakım için gereken maddi ve manevi koşullar oluşmayabiliyor. Durum böyle olunca bu alanlarda eleman ihtiyacı ve istihdam doğması gündeme gelmiştir. Özellikle kadınların daha fazla çalışma hayatına katılmasıyla beraber, çocuk bakıcısı ve ev temizliği için elaman ihtiyacı doğmuştur. Bunda erkeklerin de kuşkusuz etkisi olmuştur.

Bakım Elemanı Temini
Oluşan ihtiyaca yönelik olarak eleman arayışında olan aileler, firmalar aracılığıyla bunu karşılamaya çalışmaktadırlar. Yardımcı ara kurumsal sitesi güvenilir ve profesyonel eleman temini için aracılık yapan kurumsal bir firmadır. Firma, yapılan başvurular sonucunda ihtiyaca yönelik olarak elemanları arayan kişilerle buluşturmakta, görüşmelerin olumlu olması halinde de istihdam yaratmaktadır.

Ev, Çocuklar, Hastalar İçin Bakım Ve Temizlik Elemanı
Kurumsal site üzerinden yapılacak basit bir üyelik işlemi sonrasında ilanınızı sistemde oluşturabilir ve ihtiyaca göre eleman seçenekleriyle görüşebilirsiniz. Örneğin, ev işlerine yardımcı bir elemana ihtiyacınız olduğunda size dönüş yapan adaylar arasından belirlediğiniz kriterlere göre tercihte bunabilirsiniz.
Birçok müşteri çocuk ve hasta yaşlı bakıcısı bulma konusunda tereddütlere sahiptir. Medyaya yansıyan kötü olaylar buda kuşkusuz etkili olmuştur. İstihdam için aracı olan Yardımcı ara. Com sitesi, adaylarda eleme yapmaz fakat sizin sağlıklı seçebilmeniz adına doğru profil oluşturmanıza yardımcı olur.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla