Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ocak 2016, 16:35   #1
Seomaster
Keyifli~Üye
 
Seomaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10 Aralık 2015
Mesajlar: 98
Seomaster is on a distinguished road
Puanlar: 739, Seviye: 1
Puanlar: 739, Seviye: 1 Puanlar: 739, Seviye: 1 Puanlar: 739, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 22%
Etkinlik: 22% Etkinlik: 22% Etkinlik: 22%
Standart Blog Efendisi Genel blog

Site adresi:http://www.blogefendisi.com
Açılış Tarihi: Ocak 2016
Kullandığı Yazılım: Wordpress
Tanıtım Yazısı:
Blog Efendisi Genel blog:

Blog sitemiz, genel olarak birçok kategoride yenilikler ve haberlerlerin özgün konularını paylaşmaktadır. Bir çok konuda güncel bilgiye sitemiz içerisinde online olarak ulaşabilir yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.

Ülkemizde milyonlarca kullanıcı kitlesine sahip büyük sosyal siteler ile ilgili gelişmeler, eklenti bilgileri, uygulamaları, sosyal ağlardaki yenilikler Google İnternet ağında yapılan güncellemeler, mobil telefonlar ile ilgili yenilik haberleri daha birçok kategoride özgün konular sitemizde paylaşılmaktadır.
2016 blog
Tablet cihazları, yeni çıkan programlar, güncel haberler, Wordpress yazılımı ile ilgili detaylar bir blog sitesinde paylaşıma sunulan birçok konu sitemizde paylaşılmaktadır. Yeni çıkan oyunlar hakkında detaylar, çıkacak oyunların bilgileri, gelişen teknoloji ile gelecek yenilik haberleri ve birçok detay.

İnternet üzerinden nasıl para kazanabilirsiniz, para kazanma yöntemleri, hangi yatırımlar daha faydalı. Spor ile ilgili gelişmeler gündelik hayatta öne çıkan haberler. 1 yılı aşkın süredir sitemizde bu tür konularda sizlere güncel paylaşımlar yapılmaktadır. Üyelik gerektirmeden mobil, tablet, pc, bilgisayar gibi birçok yazılımdan sitemize bağlanabilirsiniz.

Teknolojiden haberdar olmak yenilikler ve gündem haberleri için sitemizden ayrılmayın.
moda blog
Seomaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla