Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ocak 2016, 19:34   #1
Seoptimizasyon
Keyifli~Üye
 
Seoptimizasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Haziran 2014
Mesajlar: 603
Seoptimizasyon is on a distinguished road
Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart e-Tesettür Giyim - etesettur.com.tr


Tesettür giyimin en yeni ve en şık modellerini çok ekonomik fiyatlarla satın almak ister misiniz? Yanıtınız evet ise tek yapmanız gereken hemen etesettur.com.tr internet sitemizi ziyaret etmek. Tesettür giyime yönelik hizmet vermek için hayat geçirdiğimiz e-tesettür internet sitemiz aracılığı ile sizde dilediğiniz her an sadece birkaç tıklama ile alışveriş yapmanın keyfini yaşayabilirsiniz. İnternet sitemizde tesettür giyinen bayanların ihtiyaç duydukları tüm parçalar kendilerine ayrılan özel kategorilerinde satışa sunulmaktadır.
Sitemiz üzerinden alışveriş yapabilmek için sadece birkaç dakika içerisinde tamamlayacağınız ve ücretsiz olan üyelik işlemini tamamlamanız yeterli olacaktır. Üye olduktan sonra ise beğendiğiniz ürünleri seçerek sizin için açılan sanal sepetinize ekleyerek alışverişinize devam edebilirsiniz. Satın alma işleminde ise e-tesettür sitemizin sizlere sunduğu 2 farklı ödeme seçeneği bulunur. Bunlardan ilki kapıda ödeme seçeneğidir.
İkinci ödeme seçeneği ise kredi kartı ile ödeme yapma seçeneğidir. Bu seçeneğimizi kullanmak isteyen e-tesettür müşterilerimiz için sitemiz yüksek güvenlik önlemleri sunar ve ayrıca harcamanızı 9 taksitle ödemenize olanak sağlar. Bu sayede kredi kartı kullanan müşterilerimizin ödemelerini zorlanmadan daha kolay bir şekilde yapmaları sağlanmış olur. Yine sitemiz Türkiye genelinin yanı sıra aynı zamanda 65 ülkeye daha anlaşmalı kargolar ile gönderide bulunabilmektedir. Türkiye'nin en beğenilen tesettür giyim markalarını tesettürlü bayanlar ile buluşturmak için kurulan sitemiz sizin de kısa sürede en çok tercih ettiğiniz alışveriş sitesi olmayı başaracaktır.
Seoptimizasyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla