Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ocak 2016, 10:41   #1
Seomaster
Keyifli~Üye
 
Seomaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10 Aralık 2015
Mesajlar: 98
Seomaster is on a distinguished road
Puanlar: 739, Seviye: 1
Puanlar: 739, Seviye: 1 Puanlar: 739, Seviye: 1 Puanlar: 739, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 22%
Etkinlik: 22% Etkinlik: 22% Etkinlik: 22%
Standart E-okul Bilgilendirme Sitesi

Site Adresi:http://www.eokulvelibilgilendirme.net
Açılış Tarihi: 1 Ay
Kullanılan Yazılım: Wordpress
Tanıtım Yazısı:


E-okul Bilgilendirme Sitesi:

Sitemiz içerisinde Milli eğitim bakanlığının okullar ile ilgili yaptığı tüm gelişmeler güncel olarak paylaşılmakta olup, sisteme kayıt işlemlerinizi tamamladıktan sonra, okullarınız ile ilgili gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Sitemiz içerisinde sizlere sunulan e-okul sistemi okul durumunuzu öğrene bilir, ders notlarınızı hesaplayabilirsiniz. Ülkemizde Milli Eğitim bakanlığı tarafından yapılan güncel haberlere de anlık olarak ulaşabilirsiniz. Ulaşım şartlarının zor olması, hava durumlarının kötü olması, ders yapmayı zorlaştırabilecek hava şartları ve olası bir engel durumlarında, sitemiz içerisinde bu bilgiler sizlere anlık olarak paylaşılmaktadır.
e okul veli bilgilendirme
Tüm bunlar ile birlikte sitemizi Mobil telefonlardan takip edebilir bu tür gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Sisteme üye olduktan sonra ders notlarınız ile ilgili teşekkür ve taktir hesaplama sistemi yardımı ile ders notlarınızda nasıl bir gelişme sağladığınızı öğrenebilirsiniz. Veli bilgilendirme sistemi, ile ve ilçelere göre kurum ve öğretmen uygulaması, Tüm bu gelişmeleri İnternet ağının bulunduğu bütün cihazlardan takip edebileceksiniz. Bununla birlikte mobil telefonlar için özel uygulamalarımız da bulunmakta olup, okul durumunuz son gelişmeler, Teog haberleri, okulların tatil edildiği bölgeler, Milli eğitim bakanlığının yayınladığı en son haberler ve öğrenci ve velilere dair bir çok özellik sizlere sadece bir üyelik kadar uzak.
e okul mobil
Daha detaylı bilgi için sizleri sitemize davet ediyoruz. E-okul sistemi ve gelişmeleri sosyal ağlardaki öğrenci arkadaşlarınızla paylaşabilir, gelişmelerden arkadaşlarınızı da haberdar edebilirsiniz.
e okul vbs
Seomaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla