Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ocak 2016, 01:51   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Oto Ekspertiz Raporu



Oto Ekspertiz Raporu

İkici el araba piyasasında araçların önceden bilirkişilerce tüm teknik detaylarının incelenerek müşterilerin bilgisine sunulması işlemine oto ekspertiz denmektedir. Bu uygulama ile bilirkişiler satışa çıkarılan ikinci el araçları donanımlı bir kontrolden geçirerek sizin karşınıza tüm detaylarını sunarak çıkarırlar. Böylece almayı istediğiniz araç hakkında bilinçli hareket ederek olası olumsuz durumlardan korunmuş olursunuz. Ekspertiz uygulamasında aracın her şeyi incelenir. Kaç kere kaza yapmış, kaç motor gücüylr çalışıyor, ekstra özellikleri var mı gibi daha birçok özellik araştırılır ve müşteri istediğinde bu bilgiler müşterilere sunulur.

Oto Ekspertizin Gerekliliği

Özellikle alıcılar ve alım satım işlemi yapan kişiler için oto ekspertiz uygulaması çok gerekli bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde alıcı ve satıcılar en gerçekçi bilgileri ulaşır ve alacakları ve ya satacakları araç hakkında doğru bilgiler edinirler. Araç alımı için beğendiniz aracın kesinlikle ekspertiz raporunu isteyin ve gözünüz kapalı araç satın almayın. Bu uygulamadan olan alım satımlarda hayal kırıklığına uğrama riskiniz artacaktır.

Oto Ekspertiz Raporu Doğru Bilgiler Sunmalıdır

Alıcı ve satıcılar için önem arz eden Oto Ekspertiz Raporu doğru bilgiler sunmalıdır. Birtakım şahsi çıkarlar için yanlış bilgiler verme yanlışlığına düşülmemelidir. Bunun için güvenilir firmalardan araç imceleme raporu almanız daha uygun olacaktır. Yanlışa düşmemek ve doğru araç sahibi olabilmek için ekspertiz raporları konusunda güvenilir kişilerden destek almak çok önemlidir.

Site: www.otorapor.com

otorapor.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla