Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ocak 2016, 00:03   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Forma Tasarla



Forma Tasarla sistemimiz yayın hayatına başladı! Aşık olduğu renklerin formasını üzerinde gururla giyen fanlar için şimdi yepyeni bir sistem çıktı. Artık sizler de gönül verdiğiniz renklerin formalarını üzerinizde istediğiniz gibi taşıyabileceksiniz. Sport Pro; Formanı Tasarla sayfasında 13 farklı forma modeli, yüzlerce renk kombinasyonu arasından dilediğiniz formaları seçebilir ve sipariş verebilirsiniz Ayrıca sistemimizde kayıtlı formaların içerisinden dilediklerinizi seçebilir ve modifiye edebilirsiniz. “Forma, Forma Tasarla, Forma Yaptırma

Forma Tasarla Nasıl Yapılır?

İlk olarak özel bir forma tasarlamak isteyenler, web sitemizin yukarıdaki butonların arasından “Formanı Tasarla” sayfasına giriş yapıyor. Bu 13 modelin arasından herkes kendi tarzına göre bir formayı bulabilir. Formalarımız, her yaşa ve her tarza hitap edebilecek kadar geniş skalada tasarlanmıştır. İster kurumsal turnuvalarınızda; ister halı saha liglerinde, isterseniz okul takımlarında giyin. Bu formalar, her nerede oynuyorsanız, ona uygun olarak yaratılmıştır. Forma Tasarla sistemi genel hatlarıyla birkaç başlığa ayrılmıştır. İlk başlık model seçimi, ikinci başlık ise renk seçimidir. Formaların renkleri söz konusu olduğunda yüzlerce farklı renk kombinasyonu yaratılmıştır. Neredeyse Türkiye’deki bütün takımların renklerini alabilecek kapasitedir. Renk kartelasında takımınızın renkleri yok mu? Üzülmeyin, her şey için bir çözümümüz var. İletişim numaralarımızdan bizleri arayın ve renklerinizi söyleyin, seçtiğiniz forma modeline istediğiniz formaları basalım.

Bu renk seçimleri yapıldıktan sonra aynı işlemleri şortlar için de tekrarlıyoruz. Önce şort modeli, ardından şort için renk seçimi yaplıyor. Sonra ki adımda ise formaların ön sponsor ve göğüs bölümlerine basılacak yazı ve logoları seçiyoruz. Bu logo bölümleri, isteğe göre yazı ya da logo olarak yapılabilmektedir. Logo isterseniz, forma modülünün ilgili bölümünden logo yüklemesini yapıyor; yazı istiyorsanız yine ilgili bölümden istediğiniz yazıyı yazıyorsunuz. Bizler forma üretimi esnasında buraya yüklediğiniz görsel ve yazıları formalarınız için en uygun şekilde konumlandırarak ayarlıyoruz. Yazının karakteri, büyüklüğü vs gibi ayrıntıların hepsi imalat bölümünde bizler tarafından seçtiğiniz formanın tarzına göre ayarlanmaktadır. Sonra ki bölümde, formaların arkasına yazılacak oyuncu isim, numara ve son olarak formaların imal edileceği beden bilgisini giriyorsunuz. Hepsi bu kadar siparişiniz bize ulaştı yazını gördüyseniz, fabrikamızdan, müşteri temsilcilerimiz en kısa zamanda size ulaşarak siparişiniz için gerekli olan ayrıntıları sizinle paylaşacaktır.

Forma Tasarlama Sistemi Güvenli Mi?

Forma tasarlama sistemi çok güvenlidir. Ödemelerinizi; ister havale, ister kredi kartı (mail order) isterseniz, mağazamızda elden ödeme ile yapabilirsiniz.
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla