Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ocak 2016, 20:20   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İş Gezisi Yapacak Olanlara Tavsiyeler - Gezginavukat.com

Site adı : Gezginavukat.com

Site hakkında başlık : İş Gezisi Yapacak Olanlara Tavsiyeler - Gezginavukat.com

Sitenin kayıt edilmiş olduğu tarih : Aralık 2014

Site ile alakalı Tanıtım mesajı : Gezginavukat.com adı altında faaliyetlerini başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Sitenin temel amacı, iş gezisi yapacak olan kişiler için faydalı bir rehber olabilmektedir.

Gezgin Avukat adlı sitede kendine yer bulan bazı konu başlıkları şu şekilde sıralanabilir: Nerede ne yenir, otel tavsiyeleri, araç kiralama firmaları, il il gezilecek yerler, havalimanları hakkında bilgiler. Tüm bu saymış olduğumuz konu başlıklarına ait, pek çok sayıda kıymetli içerik sitede ziyaretçilere takdim edilmiştir.

İş amacıyla herhangi bir ili ziyaret edecek iseniz, mutlaka gezginavukat.com adresine bağlanınız. Site vasıtasıyla, her şehir için gezilecek güzel yerleri inceleme fırsatı bulabilirsiniz. Şehirlerde yenilebilecek en lezzetli yemekler, sitedeki Nerede Ne Yenir kategorisinde bir araya getirilmiştir. Kalabileceğiniz en güzel ve en ekonomik oteller ise, Otel Tavsiyesi sayfasında mevcuttur.

Sadece iş gezisi yapanlar değil, turistik amaçlı ülkeyi gezmeyi planlayanlar da, gezginavukat.com adresine giriş yapabilir. Ülkesini yakından tanımak, şehirlerin kültürleri ve yemekleri hakkında fikir sahibi olmak, il il gezilebilecek en güzel yerleri öğrenmek isteyenler, Gezgin Avukat sitesinden yararlanmalıdır.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla