Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Nisan 2011, 12:29   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Sony Ericsson Xperia X10 mini



Sony Ericsson, Türkiye'de cep telefonu rekabetine Android işletim sistemi ile yeniden giriyor.


Android Market açık olarak gelen Sony Ericsson Xperia X10 mini, cebinizi ücretsiz Android uygulamaları ile özelleştirmenizi sağlıyor. Dünyanın “en eğlenceli akıllı telefonu ” Sony Ericsson Xperia X10 mini, Turkcell İletişim Merkezleri ve Turkcell’in anlaşmalı olduğu zincir mağazalarda, internet paketiyle birlikte ayda 35 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
Sony Ericsson'un Xperia serisi için geliştirdiği özel uygulamalarla cepte konforun ve eğlencenin tarifini yeniden yapan küçük ama şaşırtıcı Sony Ericsson Xperia X10 mini’de akıllı ve eğlenceli bir telefonda ne ararsanız var: Kolay şebeke kurulumu, hızlı e-posta ayarları, Android Market ile 100 binden fazla kullanışlı ve eğlenceli ücretsiz uygulamaya erişim ve Android browser ile süper hızlı internet deneyimi! Ergonomik tasarımı ve küçük boyutlarıyla elinizden düşüremeyeceğiniz Sony Ericsson Xperia X10 mini, aynı zamanda kıyafetinizi tamamlayan şık bir aksesuar olacak.
Küçük ama marifetli Sony Ericsson Xperia X10 mini, Facebook gibi sosyal medya araçlarını son derece kullanışlı bir ekranda birleştiren Sony Ericsson Timescape uygulamasıyla birlikte geliyor. Sony Ericsson Xperia X10 mini’nin süper duyarlı dokunmatik ekranı ile telefonunuzu tek elle kullanabilir ve iletilerinizi yine tek bir dokunuşla Facebook, Twitter gibi ortamlarda anında paylaşabilirsiniz. Android tabanlı Sony Ericsson Xperia X10 mini, sürükle-bırak destekli hassas dokunmatik ekranı ile masaüstünüzü istediğiniz gibi düzenleyip telefonunuzu baştan yaratmanızı sağlıyor.
Aynı anda birçok işi yapan çalışkan Sony Ericsson Xperia X10 mini ile sadece başparmağınızla istediğiniz uygulamaya ulaşın, Müzik dinleyin, arada telefon edin ve hayata kaldığınız yerden devam edin!
O, ödüllü bir telefon: Sony Ericsson Xperia X10 mini, ergonomik tek elle kullanım özelliğiyle dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden reddot tasarım ödülüne layık görüldü. Ayrıca, European EISA tarafından 2010-2011 için Avrupa’nın En İyi cep telefonu seçildi.
Sony Ericsson, pazar payını ve markanın deneyimini artırmak için operatörler ile ilk işbirliğine başladı.
İlk olarak da Turkcell ile ayda 35 TL'lik X10 mini kampanyasına başladı. Xperia ailesindeki X10 mini Android platformunda devam edecek.
Farklı platformlarla Xperia ailesinin pazar gücünü artırmaya çalışan Sony Ericsson, akıllı telefon pazarına yönelik güçlü bir atak yapmaya hazırlanıyor. Android platformunda pazar payında ilk sırayı hedefleyen SonyEricsson X10mini'de 2 GB micro SD kart ve 4 bant desteği ile 3g mobil internet desteği sunuluyor. Facebook, Twitter gibi sosyal platformlara doğrudan bağlantı için tıklamak yeterli oluyor.
__________________


İlk kez değil bu kaLp hazır bütün eLvedaLara
var git gönüL yasak bize sevda
Senden uzak diyar diyar gezer kalbimde hasret
Boynum bükük sensiz her yer gurbet
Uyuduğum dizlerine sevda rengi gözlerine
GönüLsüz eLveda yar...
Ömrüm ağlar takvimlerde bir sürgündür bu can tende
Ben gitsem de kalbim senLe
gönüLsüz eLveda Aşka. http://nettekeyif.com/image.php?type...ine=1300830921
Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla