Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2016, 00:20   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı



World Yurtdışı Eğitim 2005 yılından bu yana eğitim alanında hizmet veren bir şirket olan Siteb Eğitim Ltd. Şti. tarafından kurulmuştur. Siteb Eğitim Şirketi Ankara’da faaliyet göstermekte olup eğitimci bir aile tarafından kurulmuştur. Şirket yurt dışı eğitim alanı haricinde, butik dershane sektöründe de faaliyet göstermektedir.

World başta İngiltere, Amerika, Kanada, Avustralya, ve Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyada bir çok dil okulları, YÖK onaylı Üniversite, kolej ve liselerin Türkiye temsilciliğini yapmaktadır. Ayrıca Güney Afrika, Çin, Japonya, Yunanistan, Brezilya, Kosta Rika, Küba, Ekvator’ da dil okulları ile birebir çalışmaktadır. Bir çok ülkede 1000 farklı dil okulları, üniversiteler ve liselere yerleştirmeler yapmakta ve öğrencilerden hiçbir şekilde danışmanlık hizmet bedeli almamaktadır.

10 yılı aşkın bir süredir bu alanda faaliyet gösteren World “Eğitimde feda edilecek tek bir fert dahi yoktur.” anlayışıyla her öğrencisi ile ayrı ayrı ve titizlikle ilgilenmektedir. Her yıl birçok öğrenciye yurt dışında dil okulları, yurt dışında üniversite, yurt dışında yüksek lisans, yurt dışında lise ve yurt dışında yaz okulları alanlarında, profesyonel danışmanlık ve destek hizmeti sunan World yurt dışı eğitim ve yurt dışında yaşam deneyimleriyle, öğrencilerinin yurt dışında eksiksiz bir deneyim yaşamalarını sağlamak amacıyla özverili bir şekilde çalışmaktadır.

WORLD olarak öğrencilerimizin Yurt Dışı Eğitim konusunda rehberlik ederek; onlara kariyer basamaklarını tırmanırken destek olmak, ulaşmak istedikleri hedefler hakkında bilgilendirmek, bütçelerine uygun ve kaliteli eğitimi almalarını sağlamayı ilke olarak benimsemiştir.

Web Sitemiz: World Yurtdışı Eğitim - Ankara | World Yurtdışı Eğitim
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla