Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2016, 00:31   #1
is_for_you
Keyifli~Üye
 
is_for_you - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Kasım 2011
Mesajlar: 565
is_for_you is on a distinguished road
Puanlar: 18.083, Seviye: 1
Puanlar: 18.083, Seviye: 1 Puanlar: 18.083, Seviye: 1 Puanlar: 18.083, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart itfaiyeci sam oyunları

Çocuk gelişimi ve çocukların internetle ilk tanıştıkları zamanlarda onların bilinçli bir şekilde zaman geçirmeleri ve zamanı en iyi şekilde kullanarak oyun oynama haklarının sizin doğrultunuzda olduğunu anlamasını sağlayabileceğiz internet ortamında oyunu indirmeden flaş olarak oynanabilen bazı oyunlar vardır. Okul dönemi çocuklarının ders çalışmalarına teşvik etmek, onları ödüllendirmek, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da onay verilmiş oyunlar gönül rahatlığınızı sağlayacaktır. Bu oyunlardan birkaçının içeriğinden bahsederek devam etmek istiyoruz.

Flaş oyunların içinde itfaiye oyunu bir kategori olup, bu oyunların farklı parkurları ve görevleri ile birbirinden ayrılmaktadır. İtfaiyeci oyunları*içinde bulunan yangın söndürme görevi çocuğun el becerisi, zaman kullanımı, akıl yürütme gibi kişisel olarak kendilerini zorlayacakları oyunlardır. Etap etap geçilerek daha da zorlaşan ve çocuğun oyunda istenen görevi yerine nasıl getirmesi gerektiğini öncelikle çözmesini sağlayan bu oyunda suyu da oldukça tasarruflu kullanması birinci şart. Yangının olduğu yerlere tutulan su ile eşyalar oynatılmakta ve yangın söndürülerek diğer yangının olduğu yere geçilerek alev almış olan diğer ev ve eşyalarda söndürülüp bir üst seviyeye çıkılmakta. Her etapta amaç ve izlenecek yol aynı olmasına rağmen burada çocuğun zeka gelişimi açısından dikkatli hareket edip beynini kullanması ön plana çıkıyor.

itfaiyeci Sam oyunları*ise bir çizgi film kahramanı olması onları çocuklar için daha özel bir hale getiriyor. Amaç burada yangın anonsu alan Sam ın arabasına binip yol üzerinde bulunan engelleri atlayarak yolda denk geldiği kişilere de uğrayıp onların
verdikleri şeyleri alıp yeterli süre içinde yangın yerine ulaşmasını sağlamak. Yoldaki su ve taş molozları arabanın yavaşlamasına sebep olduğu için şerit değiştirerek engelleri geçmeye uğraşılıyor. Yeterli süre kullanımı dikkat ve el becerisi açısından çocuklar için MEB onaylı bir oyun. Ambulans oyunları da bir diğer oyun seçeneğimizdir. Ambulans, yaralı veya hasta olan insanın acil olarak hastaneye ulaştırılması için kullanılan araçtır. . Oyunlar dünyasında da ambulanslar aynı görevi ifa etmektedir. Ambulans oyunları*çocukların gelişimi açısından sağlık problemi olup yardıma muhtaç olanlara acil olarak müdahele edilmesi noktasında pek önemlidir. Ambulans oyunları oynamak isteyen çocuklarınız için itfaiye oyunları sitesini tavsiye etmekteyiz.
is_for_you isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla