Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2016, 17:55   #1
kavazaki
Keyifli~Üye
 
kavazaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2015
Mesajlar: 188
kavazaki is on a distinguished road
Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Anaokulu Kreş Malzemeleri Satış Noktası



Anaokulu Malzemeleri Satış Noktası

Türkiye’nin her bölgesinden anaokulu malzemeleri siparişi verebilir ve oldukça da sağlam, dayanıklı ve uzun süreli kullanım için uygun olan anaokulu mobilyalarına, çocuk oyun alanlarına ve daha onlarca malzemeye tek adres üzerinden sahip olabilirsiniz.
İnternet üzerinden yaptığımız satışlar gibi aynı zamanda fiziki olarak da satış yapan ve 20 yıllık bir ticari geçmişi olan firmamız tüm işlemlerinde şeffaflığı ve kaliteyi ön planda sunmaktadır. Yapacağınız kreş malzemeleri ve oyun malzemeleri alışverişlerinin ücretleri kredi kartları, banka havalesi veya teslimat sırasında ödeme imkanları ile sunulmaktadır.

Kreş Oyuncakları ve Malzemeleri Satışı

Gerek anaokulu mobilyaları gerekse kreş oyun malzemeleri Avrupa kalite standartlarına göre üretilmiş lisanslı ve orijinal ürünlerdir. Çocuk sağlığına hiçbir şekilde etki etmeyen ve oldukça kullanışlı olan bu malzemeler aynı zamanda uygun fiyat koşulları ve son derece avantajlı ödeme seçenekleri ile Türkiye geneline sunulmakta ve hemen teslim edilmektedir.

Orijinal Anaokulu Malzemeleri Satışı

Yazı tahtaları, oyun alanları, dinlenme alanları ve tüm anaokulu mobilyası ürünlerini tek bir noktadan alarak eksiksiz bir alışveriş gerçekleştirmiş olursunuz. Bu sayede de her seferinde masraf çıkmamış ve tek seferde yapacağınız toplu alımlarla alınacak olan ürünler daha uygun fiyatlı hale gelecektir.
Sitemiz üzerinden tüm detayları ve bilgilendirmeleri öğrenebileceğiniz gibi sözleşme örneklerimize ve ürün iade veya değişim programlarına da bakarak oldukça ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.
kavazaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla