Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Şubat 2016, 22:48   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Suya yazanlar



Herkese Merhabalar,

Okula ilk başladığınız yılı hatırlıyor musunuz? İzlenen yollar yıllara göre farklılık gösterse de ana hedef okuma ve yazma öğrenmenizdir. Bunlar öylesine eylemlerdir ki, ciddi bir rahatsızlığınız yoksa okuma ve yazmayı ömür boyu unutmazsınız.
Okumak, yeni şeyler öğrenmek farklı bakış açıları edinmek hiç kuşku yok muhteşem bir eylemdir. Fakat yazılanlar olmasa okumanın ne anlamı olurdu ki. İşte o yüzden yazmak ayrı bir mevzuu bence.
Aslında yazı yazmak, dans etmek gibi. Dans etmen için ise profesyonel bir dansçı olman gerekmez. Kendini müziğin ritmine bırakırsın ve kesinlikle zevk alırsın. Kurtlarını dökersin ya işte öyle. Hani düğünlerde, ben beceremem oynayamam diyenler var ya esas onlardan korkmak lazım derler. Ben yazamam diyenlerde daha önce hiç denemeyenlerdir ve belki de en güzel yazabilecek olan onlardır.
Yazmaktan korkmamak lazım. Bu eylemi gerçekleştirerek mutlu olacağınızı bilmelisiniz. Ortaya bir şey koymanın verdiği zevktir yazmak çünkü. Belki birilerini taklit edersiniz ilk başta, eğer çok okuduysanız Atilla İlhan’ı, onun sözlerine yakın şeyler aklınıza gelir ve onları yazarsınız. Ben bir sanatçı değilim, yazar da değilim, şair de değilim. Yani yazma eylemi de bir sanatsa eğer, ben sanat için değil kendim için yazıyorum ve dans eder gibi kurtlarımı döküyorum. Olayın özü ve bencesi böyle.
Size tavsiyem şudur diyeceğim ama tavsiye verecek nitelikte de değilim. O yüzden sizlerden rica ediyorum sadece, her türlü boş işe harcadığımız 15 dakikamızı bu işe harcayalım. Oturalım ve yazmaya çalışalım. Muhteşem şeyler olacak demiyorum ama ortaya çıkan şey sizi mutlu edecek diyorum.
Şuna da inanın yazdıklarınızı okumak isteyen ve beğenecek olan birçok insan olabilir. Yazdığınız anonim bir hikaye olabilir, kendi hikayeniz olabilir, güzel sözler olabilir, yaşadığınız bir tecrübe olabilir, ya da size özgü bir makale olabilir ama her ne olursa olsun, yazdıklarınızı yayınlayıp herkese ulaştırmanızı sağlayacak yeni bir siteden bahsetmek istiyorum.
Suya Yazanlar? | Sözün bittiği yerde başlayan şeydir yazmak? , yazılarınızı paylaşabileceğiniz yeni bir platform. Yazdıklarınızı paylaşmak hem size özgüven aşılayacak hem de paylaşmanın verdiği mutluluğu hissettirecektir. Yazar olmak bu kadar kolay demiyorum ama yazan olmak bu site ile çok kolay. Sitenin ismi de oldukça manidar bence. Suya yazı yazmak zor iş ama başlamadan bilemezsiniz ve sizi bu başlangıca itecek tek platform, Suya Yazanlar? | Sözün bittiği yerde başlayan şeydir yazmak? Gelin ve suya yazılanları okuyup, sizde suya yazın.

Saygılarımla.
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla