Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Şubat 2016, 14:02   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Sesli Siteler



Sesli Siteler

Bir chat yani konuşma ve sohbet sitesi olan sesli siteler platformu sizler için var. Günde binlerce insanın sohbet ettiği, tanıştığı ve hayatına anlam kattığı bu web sitesinde birçok özellik de bulunuyor.

Sitede çeşitli odalar bulunuyor ve istediğinize giriş yaparak hemen sesli sohbete katılabiliyorsunuz. Üyelik alırsanız ise daha birçok özelliği ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. İsterseniz kendiniz bir oda oluşturup, başlığını istediğiniz biçimde değiştirip sohbete başlayabilirsiniz.

İsterseniz ise, anonim olarak sohbetlere katılabilir ve sohbetinizi kimsenin bilmemesini sağlayabilirsiniz. Çok değişik ve sesli özelliklere sahip olan sitede, radyo dinleyebilirsiniz, dinletebilirsiniz, sesli sohbet odalarında yeteneğinizi sergileyebilirsiniz ve şarkı söyleyebilirsiniz.

Sesli Chat Siteleri

Kimse sizin sesli chat siteleri platformlarında ne yaptığınızı merak etmesin mi istiyorsunuz? İnternet ortamında sohbet etmenin size güvensizlik hissi verdiğini düşünüyorsanız bir daha düşünün. Bu sitede, istediğiniz kişiyi anında engelleyebiliyorsunuz ve iziniz sürülemiyor.

Kimileri bu platformda çok sıkı dostluklar edinirken, kimileri hayatlarının aşkını buluyorlar. Üstelik istediğiniz kişi ile sohbet etmek tamamen ücretsiz. Bu sitede bulunan insanlar, bu sitede bulunma amaçlarından dolayı çekingenlik göstermezler ve sizinle kesinlikle konuşacaklardır.

Sesli Chat Siteleri Özellikleri

Bu platformun özellikleri gayet basit ve nettir. Kullanması ve insanlara ulaşması bir bebeğin bile yapacağı kolaylıkta ve özelliktedir.

Yeni dostluklar ve aşklarınızı kolaylıkla bulabilmek için, bu siteyi biraz gezin, inceleyin ve öyle karar verin. Kesinlikle pişman olmayacaksınız.

Site: Sesli Siteler.Sesli Sohbet.Sesli Chat. Seslisiteleri.com

seslisiteleri.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla