Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Şubat 2016, 17:43   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Chat odaları nedir nasıl yapılır?

Dini sohbet etmek insanların hem mental açıdan hem de fiziksel açıdan rahatlamalarını sağlayan en büyük yöntemdir. İnsanlar bütün dertlerini problemlerini düşüncelerini birilerine anlatma ihtiyacı duyarlar. Böylelikle karşıdaki kişi hangi durumda olduğumuzu bilir ve bize ona göre davranır. Ailevi problemler veya kişisel problemler sadece konuşarak çözülebilir. Derdini anlatmayan derman bulamaz atasözü sanırım en uygun atasözlerimizden biridir.

Sohbet bu kadar önemli iken internetin de sohbete kayıtsız kalması beklenemezdi. İnternette milyonlarca sohbet odaları bulunmaktadır. Bu odalar insanların belli birtakım rumuzlar ile girdiği ve diğer insanlar ile her türlü muhabbeti kurabildiği odalardır. Bu odalara İngilizcede ve internette yaygın olarak islami sohbet odaları adı verilmektedir. Bu odalarda her yaştan insan ile istediğimiz konularda muhabbet etmemiz mümkündür. Tek yapmamız gereken bize en uygun sohbet sitesini bulmak ve kendimize bir rumuz belirlemek ardından odada dilediğimiz gibi konuşmak da özgürüz.

Sohbet odalarını birbirinden ayıran belli başlı bazı kriterler bulunmaktadır. Bu kriterlerin en başında görüntülü sohbet odaları yer almaktadır. İnsanların en çok tercih ettiği bu islami chat odaları karşılıklı olarak birbirlerini görebilmelerini sağlamaktadır.

Böylelikle daha iyi arkadaşlıklar kurulmakta ve yapılan sohbetten daha fazla keyif alınmaktadır. Bir diğer kriter ise hiç şüphesiz yaş sınırının olmasıdır. Yaş sınırı olmayan chat sitelerinde yeni ergenliğe girmiş tüm çocuklar sizleri rahatsız edebilmektedirler. Bu nedenle de sohbet odalarına belli bir yaş sınırı konmalıdır.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla