Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Şubat 2016, 19:47   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Derya Home Online Alışveriş



Derya Home Online Alışveriş

Bu sitede evinizin ihtiyacı olan birçok eşyayı bulabilirsiniz. Çeyizlik alışveriş için nevresim takımlarını, ev tekstil ve dekorasyon türünde birçok eşyayı burada bulabilirsiniz. Ucuz çeyizlik ve indirimli alışverişin keyfini bu siteden çıkartabilirsiniz.

Derya Home Ürün Çeşitleri

Derya Home sitesinde şu tür ürünleri kolaylıkla bulabilirsiniz; Lüks abiye, çeyizlik ürünler, ev tekstil malzemeleri, nevresim takımları, hellokitty ürünleri, çocuk odası takımları, halı, saat ve birçok ürünü sitemizde bulabilir ve keyifle alışveriş yapabilirsiniz.

Yerel dükkânlarda bulamayacağınız ürün çeşitliliği ve anlaşmalı bankalar sayesinde yapılan taksitli alışveriş imkânları, istediğiniz renk ve modelde güvenle gönderilen ürünler. Bütün bunlara bu sitede sahip olabilirsiniz. Vazodan tutun da yastık kılıfına kadar her şeyi burada bulabilirsiniz. Mutfak aksesuarları, kalite kokan yemek takımları, istediğiniz ölçüde perde ve halılara bu siteden ulaşabilirsiniz.

Derya Home Ödeme Şekilleri

İsterseniz kredi kartı ile taksitli alışveriş imkânıyla alışveriş keyfinize daha da keyif katın. İsterseniz kapıda ödeme gibi bir kolaylık ile kredi kartı bilgilerinizi başka bir mecrada paylaşmak zorunda kalmayın.

Anlaşmalı kargo firmalarıyla ürününüzü itina ile paketleriz, gönderimini yaptığımız andan elinize ulaşıncaya kadar takibini yaparız. Ürünün her türlü değiştirme hakkı sizde bulunuyor yani satın aldığınız ürünü hiçbir sebep göstermeksizin değiştirebilirsiniz.

Çeyizlik ürünler görerek almak varken neden internetten sipariş vermek istersiniz? Öncelikle hepimiz böyle düşünürüz ancak sitemizden alışveriş yapınca çok memnun kalacağınızı düşünüyoruz.

Site: www.deryahome.com.tr

deryahome.com.tr
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla