Konu: Hedef Vize
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Şubat 2016, 12:21   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Hedef Vize




Tüm vize işlemlerinde deneyimli kadrosu ve 15 yılın birikimiyle vize hizmeti veren Hedef Vize en güncel vize bilgi bankası olup daima yurtdışı vizesi hakkında en yakın yardımcınız olacaktır.
Gitmek istediğiniz ülkenin vize rejimi ve vize başvurunuzda ihtiyacınız olacak belgeler için, üst taraftan gitmek istediğiniz ülkenin bayrağına tıklayarak gerekli genel bilgiye ulaşabilir ve tarafımıza göndereceğiniz hızlı başvuru formu ile tüm güncel ve gerekli evraklar sahip olacaksınız.
Hedef Vize, Türkiye’ye vize uygulayan ülkelere vize konulu kurumsal çözüm ve danışmanlık hizmeti sunan bir kurumdur. Hedef Vize, sektöründe hep iddialı bir firma ve marka olmayı hedeflemiş ve geçen sürede de bunu büyük ölçüde gerçekleştirmiştir. Vize işlemleri bildiğiniz gibi bir yığın prosedürle uğraşmanızı gerektirecek sıkıcı ve stresli bir iştir. Eğer vize işlemlerinizi için Hedef Vize ile birlikte çalışırsanız hem tüm bu işlerden kurtulmuş olursunuz, hem de Hedef Vize’nin tecrübesiyle stres yaşamadan vizenizi kolaylıkla alırsınız. En çok tercih edilenler; Almanya vizesi başvurusu, Amerika vizesi başvurusu, Shengen vizesi başvurusu

Web Sitemiz: Hedef Vize
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla