Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Şubat 2016, 00:38   #1
forheaven
Keyifli~Üye
 
forheaven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Temmuz 2015
Mesajlar: 902
forheaven is on a distinguished road
Puanlar: 4.511, Seviye: 1
Puanlar: 4.511, Seviye: 1 Puanlar: 4.511, Seviye: 1 Puanlar: 4.511, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 22%
Etkinlik: 22% Etkinlik: 22% Etkinlik: 22%
Standart Criminal Minds İzle

Criminal Minds İzle

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere 2005 yılında başlayıp ve halene yayınlanan Criminal Minds adlı dizi hakkında kısa, öz ve doğru bilgiler vermeye çalışacağım. Criminal Minds dizisi ilk sezonu 2005 yılında başlamış olup dizinin tanıtımı çok güzel yapılmıştır ve dizinin başlaması Criminal Minds 1.sezon 1.bölüm izleyen sayısı bir milyon gibi büyük bir rakama ulaşmıştır. Criminal Minds 1.sezon 1.bölümü izleyenlerin gerçekten ilgisini çekmeye başarmış ve Criminal Minds dizisinin iknci bölüm fragmanıda yaklaşık bir milyon kişi tarafından izlenmiştir. Criminal Minds 1.sezon 2.bölüm yayınlandıktan sonra Criminal Minds dizisi reyting rekoları kırmış ve Criminal Minds 1.sezon 2.bölüm izleyenlerin sayısı beş milyona ulaşmıştır. Daha sonrasında yayınladığı her bölümle izleyici sayısını katlayan Criminal Minds dizisi 2005 yılından buyana kadar yani 2016 yılına kadar çekilmeye devam edilmiş ve halen edilmektedir. Criminal Minds dizisi şuanda 11. sezonu yayınlanmaktadır. Criminal Minds dizisinde heyecan ve aksiyon konuları bolca ele alınmış olup dizi gencinden yaşlısına kadar tüm insanlara hitap etmektedir. Belkide dizinin bu kadar popüler olmasının en büyük sebebi olaylardaki gerçeklik payının yüksek olmasıdır.

Criminal Minds dizinin IMDB puanı 8.2 olarak Criminal Minds izleyicileri tarafından belirlenmiştir. Aslında oyuncu kadrosunda pek çok tanınan oyuncu olmamasına karşın dizi oyunclarının başarılı performansıda gözlerden kaçmamıştır.

Oyuncu Kadrosu
1: Matthew Gray Gubler
2: Shemar Moore
3: Thomas Gibson

Ancak yukarıdaki oyuncular Criminal Minds dizisi sonlandıktan sonraçok büyük projelerde yer alacaklardır. Çünkü yukarıda adı geçen oyuncuların sosyal medya hesaplarında binlerce takipçisi bulunmaktadır.

Eğer sizde bu köklü dizi olan Criminal Minds izlemek istiyorsanız sitemizi ziyaret ediniz. Sitemizden Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı seçenekleriyle Criminal Minds izleyebilir ve kaliteyi bizimle yaşayabilirsiniz.

http://www.dizi10.com/kategori/yaban...criminal-minds
forheaven isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla