Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Şubat 2016, 01:54   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Hayat Boyu Enerjiniz Bizimle Büyüsün




Sürekli güncellenen ürünlerimize en uygun fiyatlarla ulaşmak artık bir tık ötenizde. Fiş Jeneratör sizlere güç ürünlerinde birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Yapmış olduğumuz özel kampanyalarımızla da sizi güç ürünlerine sahip olmanın avantajlarıyla tanıştırıyoruz. Üstelik ikinci alacağınız ürünlerde de hayat boyu enerjinizi bizimle büyütün diye yüzde 5’e varan ekstra indirimlerden de yararlanabilirsiniz. Fiş Jeneratör’den aldığınız ürünlerde kredi kartına da 9 ay taksit uygulanmaktadır.

İhtiyacınıza ve isteklerinize göre değişen yüzlerce ürün Fiş Jeneratör ’de. Geniş ürün yelpazesiyle son kampanyalarımızla sizleri beklemekteyiz. Aksa jeneratörler artık günlük yaşantımızın bir parçası haline geldi. Evde, bahçede, büyük işletmelerde ve fabrikalarda artık yaygın olarak jeneratörler kullanılmaktadır. Dizel jeneratörlerde elektrik enerjisinden enerji üreten aletlerdir.

Elektriğin olmadığı her yerde bu aletleri kullanabilirsiniz. Dizel Jeneratörlerde uygun ödeme şartlarımız ve geniş güçlerde jeneratör setlerimiz bulunmaktadır. Aynı şekilde Honda güç ürünleri de size büyük tasarruflar sağlayacaktır. Honda jeneratörlere, benzinli jeneratör, tarım ve bahçe makinalarına, motopomplara ve marine motor grubuna sitemiz aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Honda güç ürünlerimizde sürekli devam eden indirimler bulunmaktadır. Aynı zaman stoktan hemen teslim yapılmaktadır.

İstediğiniz ürüne interaktif sitemiz aracılığıyla istediğiniz özellikleri seçerek sahip olabilirsiniz. Sunduğumuz geniş hizmet olanakları sayesinde satın alma ve kiralama usullerinden de yararlanabilirsiniz. Aldığınız ürünlerde eksiksiz olarak size anında teslim edilecektir.

Bizden aldığınız ürünleri yine sitemize koyarak kiralayabilirsiniz. Kullandıktan sonra ihtiyacınız kalmayan ürünleri bu şekilde değerlendirebilirsiniz. Hem kendinize ek bir gelir oluşturabilir hem de ürünlerinizin atıl durumda kalmasına çözüm bulabilirsiniz. Geniş ürün yelpazesinin bulunduğu ürünlerimiz, piyasadaki en son teknolojik özelliklere sahip olanlardır.

Ürünlerimiz sayesinde sorunlarınıza pratik çözümler üreteceksiniz. Dizel ve Honda jeneratör markalarından istediğiniz ürüne ulaşabilirsiniz. Elinizde olan ürününüzün eğer bir parçasını değiştirmek isterseniz de dilediğiniz yedek parçaya sitemizden ulaşabilirsiniz. Böylece yeni bir makine alma zahmetinden sizi kurtarmaktayız. Her güçte geniş seçeneklerimizle ikinci el ürünlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz. Fiş jeneratör bütçenize uygun ikinci el güvenilir ürünleri karşınıza getirmektedir. Mail order sistemi ile de kredi kartı bilgilerinizin güvenliğinden emin olabilirsiniz.

Web Sitemiz: FİŞ Jeneratör | Benzinli,Dizel ve Portatif Jeneratör Setleri-Marine
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla