Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2016, 00:22   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Döşemelik Kumaş



Döşemelik kumaş doğal veya petrol ürünü ipliklerin farklı şekillerde işlenip, tüketicilere çeşitli renk ve desenlerle sunulan ürünlerdir. Teknolojinin gelişmesiyle bu sektörde de gelişimler görülür, örneğin şu an döşemelik kumaş sektöründe antibakteriyel, yanmaz ya da alev geciktirici özelliği olan, kolay temizlenebilen ve leke tutmayan ürünler imal edilmektedir.
Ev tekstilinde önemli bir rolü olan Mina Transfer :: Transfer Baskı | Döşemelik Kumaş | Tekstil Baskı ürünleri teknolojinin tüm imkanlarıyla kalite ve uygun fiyatı bir arada sunuyor. Döşemelik kumaşların sürtünme katsayısı dikkatle hesaplanıp kumaşın yıpranma süreci uzatılıyor ayrıca kumaşın yıkanabilirliği göz önünde bulundurularak leke geçirmemesine ve iplik içeriğine dikkat ediliyor. Bir kumaşın kadınlar için en önemli özelliği sağlamlığı ve yıkanabilir olmasıdır, bu sebeple alınacak olan döşemelik kumaşta bu kıstaslara dikkat edilmelidir.
Mobilyaların yıpranmaması ve kirlenmemesi için üzerlerine gereken döşemelik kumaşın mobilyaya tam uyum sağlaması gerekmektedir. Ayrıca mobilya ile farklı renk yada dokuda olmaması gerekir, yakın renkler olması tercih edilirse hem işlevi hem de görselliği sizi tatmin edecektir. Kaliteli ürün almak istiyorsanız iplik içeriğine de dikkat etmelisiniz, pamuk, ipek, keten türü ipliklerden imal edilen kumaşlar daha kalitelidir.

Web Sitemiz: Mina Transfer :: Transfer Baskı | Döşemelik Kumaş | Tekstil Baskı
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla