Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2016, 00:49   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Düğün Salonu



Mutluluğa ilk adımın atıldığı düğün salonlarının bir düğün için önemi çok büyüktür. Çiftlerin mutlu olmasını, misafirlerin rahat etmesini ve düğünün şık görünmesini sağlayan salonlar her aman tercih sebebi olmuştur. Bir düğün salonunun şık ve gösterişli olması için birçok seçenek mevcuttur. Düğün yapılacak alan özenle süslenmeli, modern bir konsepte kavuşturulmalı ve konukların ilgisini çekmelidir.
Ülkemizde evlenecek olan çiftlere birçok farklı düğün salonu farklı seçeneklerle hizmet sunmaktadır. Bu sayede çiftler diledikleri düğünü ve düğün salonunu seçme fırsatına sahiptir. Düğün salonu seçilirken davetli konuk sayısına uygun bir salon seçilmeli, fiyat konusunda titiz davranılmalı ve salonun görsellik açıdan zengin olmasına dikkat edilmelidir.

Düğün salonu seçerken son derce dikkatli olunmalı, hizmet veren firmanın her konuda size fikir sunabilmesine özen gösterilmelidir. İstanbul’da Çevre Düğün Sarayı ismini duyurmuş kaliteli hizmet veren düğün salonları arasında öne çıkmaktadır. Firmaya Çevre Düğün Sarayı :: Düğün salonu | Kına gecesi | Sünnet web sayfalarından ulaşabilir, her türlü konuda soru ve isteklerinizi firma yetkililerine iletebilirsiniz. 800 kişi kapasiteli salonların görsellerine ise web sitesinden ulaşabilirsiniz.
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla