Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2016, 12:10   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Düğün Salonu Seçimi



İnsanın hayatı boyunca en önemli anlar hızla geçip gider, bu anlardan en önde geleni düğündür. 4 ila 5 saat gibi bir zamanda tamamlanan düğün sürecinde düşünülmesi gereken o kadar çok şey vardır ki hazırlıkları bazen aylarca sürebilir.
Düğün salonu kapasitesi davetli listesinin biraz üzerinde olmalıdır, 700 kişi davet edilip 500 kişilik salon tutulması problem yaşanmasına sebep olabilir, listenizdeki kişi sayısının 50 kişi kadar üzerinde kapasiteye sahip olan bir salon seçimi yerinde olacaktır. Davetiyelere düğün salonunun ismi, adresi ve kolay bulunabilmesi için tarifi yazılmalıdır, davetlilerin düğüne ulaşabilmesi için bu konu önemlidir, ayrıca düğün salonunun yeri katılım oranını inanılmaz etkileyebilir. Tüm davetliler tarafından kolayca ulaşılabilir olması ve çok şehir dışında olmaması önemlidir, uzak dahi olsa merkezde bir noktadan araç kaldırmak doğru bir davranış olacaktır.
Düğününüz sizin en güzel geceniz olmalıdır, bu yüzden seçimlerinize dikkat etmeli, konuklarınızı rahat ettirmelisiniz. İstanbul’da Çevre Düğün salonu çiftlere farklı konseptlerde düğün türleri sunmakta ve tüm ihtiyaçlara cevap vermektedir, isterseniz firmanın web sitesinden (Çevre Düğün Sarayı :: Düğün salonu | Kına gecesi | Sünnet) düğün salonu ve verilen hizmetleri inceleyebilirsiniz.
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla