Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2016, 17:05   #1
kavazaki
Keyifli~Üye
 
kavazaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2015
Mesajlar: 188
kavazaki is on a distinguished road
Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Fitness Mutfak Sporcu Yemekleri



FİTNESS MUTFAK

Sporla ilgilenen ve sporu yaşam biçimi haline getirmiş kişiler beslenmenin ne derece önemli olduğunu bilirler.Spor yaparken beslenmesine dikkat eden ve yaptığı sporun karşılığını almak isteyenler dışarıdan yedikleri yemeklerin sağlıksız ve yetersiz olduğunu da bilirler.
Fitness Mutfak tam da bu noktada sizi sağlıklı yemek arama ve evde yemek yapma külfetinden sporcu yemekleri ve sporcu menüleri ile kurtarıyor.
Üstelik dışarıda yediğinizden daha lezzetli yemekler ile istediğiniz kaloride size özel ana ve ara öğünler hazırlıyor, her sabah taze taze kapınıza getiriyor.
Fitness mutfak ayrıcalığından siz de faydalanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken fitnessmutfak.com'a girip kalorinize uygun menüyü seçmek ve aşçılarımızın hazırladığı birbirinden lezzetli menüleri beklemek.

SPOR YAPMAYA VAKIT BULAMAYANLAR IÇIN FITNESS MUTFAK

Spor yapamayan ama formunu korumak isteyenler için ****bolizmalarını sürekli hızlı tutmaya yardımcı menüler hazırladık. Bu menüler tamamen organik ürünlerle sağlıklı şekilde hazırlanmakta ve her gün taze taze kapınıza kadar gelmektedir.

Website Adresi: Fitness Mutfak
kavazaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla