Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2016, 06:40   #1
cemcem
Keyifli~Üye
 
cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2014
Mesajlar: 193
cemcem is on a distinguished road
Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Otomatik Halı Yıkama Makinaları

Halı yıkama sektörü hızla gelişmekte, gelişirken de otomatik halı yıkama makinesi haricinde gün geçmiyor ki yeni ihtiyaçlar doğmasın.

Bir halı otomatik halı yıkama makinasında yıkandıktan sonraki en temel olgulardan biri, suyun sıkılması ve hızlıca kurutulma aşamasıdır. Bu noktada halı yıkama makinasından sonra devreye sektörün en önemli ihtiyaçlarından biri olan Halı Sıkma Makineleri devreye girmektedir.

Halı sıkma bir halı yıkama fabrikasının olmazsa olmazı durumuna gelmiştir. Bu yüzden halı sıkma makinesi seçiminde dikkat edilmesi gereken en temel kriterler aşağıdaki gibidir:

Sorunsuz, Sessiz, Yüksek devirli ve İhtiyaca fazlaca cevap verecek özellikleri üzerinde barındırması. Kaliteli bir makine ve servis ağı olan bir ürün seçmek firmaların faydasına olacaktır ki hayıkama olarak en önem verdiğimiz ve prensip haline getirdiğimiz noktaların başlarında bu hususlar gelir.

Kaliteli bir halı sıkma makinası işletmeye değer katar, yıkanan halılar çok çabuk kurur ve halıları muhafaza etmek için çok geniş depolama alanlarına ihtiyaç duyulmaz, aynı zamanda müşteriler hızlı ve kaliteli iş teslimiyle memnuniyetle sizinle çalışmaya devam eder. Memnuniyeti sayesinde iş potansiyelinize doğru orantılı olarak katkı sağlar.
cemcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla