Konu: Ders evi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2016, 20:30   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Ders evi



13 yıldır matematik ve fizik alanlarında özel ders veren Özgür hoca, çeşitli özel okullarda, seçilmiş öğrencilerle matematik olimpiyatlarına yönelik hazırlık çalışmaları yürüttü. Ayrıca 5 sene boyunca İstanbul Üniversitesi'nde fizik ve matematik dersleri verdi. Öğrencinin matematik ve fiziği sadece sınav sistemine yönelik değil tüm sınav sistemlerinden bağımsız bir şekilde öğrenmesi gerektiğine inanan Özgür hoca, öğrencilerini matematik ve fiziği sadece sınavlara yönelik değil aynı zamanda uluslararası standartlarda öğreterek yetiştiriyor. Elbette sınavların da öğrencinin geleceği açısından öneminin farkında ve ÖSYM sınavlarının yapısını iyi biliyor. Öğrencilerini ders aldıkları alanda bir bilim insanı olacakmış gibi yetiştirip, sınav sisteminin inceliklerini de onlara öğretiyor. Böylece öğrencilerin sadece sınavlarda başarılı olmalarını değil aynı zamanda çalışılan alanı gerçekten öğrenmelerini hedefliyor. Hem ara sınıf öğrencilerinin hem de sınavlara hazırlanan öğrencilerin dersleri sevmelerini sağlayan Özgür hoca, dersi sevmeyen öğrencinin asla kalıcı bir başarı elde edemeyeceğini söylüyor. Öğrencileriyle arkadaşlık ilişkisi kurarak onların bu uzun ve zorlu eğitim mücadelelerinde sonuna kadar yanlarında oluyor ve belki de bu, bir ömür sürecek bir arkadaşlığın başlangıcı oluyor. Özgür hoca öğrencilerinin motivasyonlarını her zaman çalışmanın sürekliliğini koruyacak biçimde arttırıyor. Sadece derece yapabilecek öğrencilerle değil aynı zamanda dikkat problemi yaşayan, temelinde ciddi eksiklikler olan öğrencilerle de çalışıyor. Genç, tecrübeli ve disiplinli. Matematik ve fiziği öğrencinin düzeyi ne olursa olsun, öğrenci başarana kadar İNATLA öğretiyor.

Ayrıca üniversite öğrencilerine Genel Matematik, Calculus, Genel Fizik, Lineer Cebir, Analitik Geometri, Diferansiyel Denklemler, Olasılık, İstatistik, Matematiksel İstatistik, Elektromanyetik Teori gibi pek çok matematik, fizik ve mühendislik dersleri de veriyor.

Lütfen aramadan önce daha detaylı bilgi için web sitesini (ders evi) inceleyiniz: Özel Ders: Özel Matematik Dersinde Başarının Doğru Adresi Ders Evi
Matematik ve fizik alanında çeşitli ulusal ve uluslararası yayınları ve çalışmaları bulunan Özgür hoca, Matematik, Fizik, Astronomi ve Uzay Bilimleri, İstatistik ve Felsefe olmak üzere 5 farklı alanda üniversite eğitimi aldı. Doktora ve Yüksek Lisansı, Matematiksel Fizik ile ilgilidir. Hakkında daha detaylı bilgiyi aşağıdaki web adresinde bulabilirsiniz:

Ders evi: Özel Ders - Özgür Gültekin Kimdir?

DOKTORA
İstanbul Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
Fizik - Yüksek Enerji ve Plazma Fiziği A.B.D

YÜKSEK LİSANS
İstanbul Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
Fizik - Yüksek Enerji ve Plazma Fiziği A.B.D.

LİSANS
İstanbul Üniversitesi, Fen Fakültesi
Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü

LİSANS
Mimar Sinan Üniversitesi,
Fen Fakültesi Matematik Bölümü

LİSANS
Mimar Sinan Üniversitesi,
Fen Fakültesi İstatistik Bölümü

LİSANS
Anadolu Üniversitesi,
Açıköğretim Fakültesi Felsefe Bölümü

ÜYE OLDUĞU KURUMLAR

American Mathematical Society (AMS)

Türk Astronomi Derneği (TAD)

özel matematik dersi
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla