Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Şubat 2016, 01:40   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Düğün Salonunda Olması Gerekenler



Mutluluğa giden yolda önemi büyük olan düğünler için düşünülmesi gereken oldukça fazla konu vardır. Her konu özenle ve titizlikle düşünülmeli ve ihtiyaçlara cevap verebilen çözümler bulunmalıdır. En önemli konulardan bir tanesi de düğün salonu seçimidir, peki bir düğün salonunda neler olmalı?
Düğün salonunda yeterli otopark alanı olması; düğün salonlarının birçoğu şehir dışında bulunduğu için park sıkıntısı çekilmez fakat şehir merkezinde yer alan düğün salonları için park alanı oldukça önemlidir. Davetlilerin birçoğu ailesiyle ve arabasıyla geleceği için konuklar için önemli bir husustur.
Düğün salonunun havalandırma, ısıtma ve soğutma sistemi; konukların kışın yapılan düğünlerde üşümesi, yazın yapılan düğünlerde terlemesi ya da havasız bir ortamda olması düğün sahipleri tarafından istenmeyen bir durumdur. Bu sebeple düğün salonu seçilirken iklimlendirme ve havalandırma sistemine dikkat edilmelidir.
Düğün salonu lavaboları; düğün salonu seçilirken mutlaka lavabo ve tuvaletler gezilmelidir, avaboların salon kapasitesiyle orantılı olarak yeterli olması ve temiz olması önemli bir konudur.
Ses sistemi; salondaki ses sistemi düğünün can damarıdır, sesin yeterli ve dengeli dağılması dengesiz, yetersiz bir ses sistemiyle karşılaşmanızı engeller.
Salon seçiminde bu konulara dikkat edilmeli, mümkünse tanınmış firmalarla çalışılmalıdır, İstanbul’da iseniz Çevre Düğün salonu size önerebileceğimiz bir mekandır, firma bilgilerine Çevre Düğün Sarayı :: Düğün salonu | Kına gecesi | Sünnet web sayfalarından ulaşabilirsiniz.
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla