Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2016, 11:34   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Çevre Düğün Sarayı



İstanbul Kocamustafapaşa’da hizmet veren Çevre Düğün salonu özel günler, kongreler, iş yemekleri, bayi toplantıları, mezuniyet geceleri, düğün, gala ve nişan gibi organizasyonlar için ideal bir mekandır. Salon içerisinde tüm hava koşullarına uygun havalandırma ve iklimlendirme imkanları bulunur. Birbirinden farklı yemek mönüleri, ikram çeşitleri ile birlikte müzik, sine vizyon ve video hizmetleri de kusursuz olarak sunulmaktadır. Salonda ayrıca pasta, süsleme ve fotoğraf hizmetleri de ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek niteliktedir.
Çevre Düğün Sarayı evlenecek çiftler için mükemmel bir düğün salonu konsepti hazırlayıp konukların rahat etmesini sağlar. 2005 yılından bugüne 11 yıllık tecrübe ile kaliteli hizmet vermenin gururunu yaşayan firma fiyatlarıyla da cep yakmıyor. Yemekli veya yemeksiz tüm organizasyonlarınız için iyi bir adres olan firmaya web sayfasındaki iletişim bilgilerinden ulaşabilir ve salon fotoğraflarına bakabilirsiniz. (bkz. Çevre Düğün Sarayı :: Düğün salonu | Kına gecesi | Sünnet)
Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu mekanda unutulmaz bir gece için tüm teknolojik gelişme ve yatırımlar yapılmış olup hedef kitlenin talepleri doğrultusunda yeniliklere devam edilmektedir. Tüm organizasyonlar için firma yetkilileri ile görüşüp dilediğiniz konuda bilgi alabilir ve sorularınızı yöneltebilirsiniz.
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla