Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2016, 22:37   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Hayata dair ne varsa deli kızın bohçasın da sizler için mevcut!


Online alışverişte ev aksesuarlarına ait istediğiniz ürünü, birbirinden özel tasarımları Deli Kızın Bohçasında bulabilirsiniz. Kahve takımlarından, el işlemeli tekstil ürünlerine, ev araç ve gereçlerine kadar birbirinden çeşitli ürünler sizlerin beğenisi için anlaşmalı atölyelerde üretilmektedir.
Yaklaşık 3 yıl önce yayın hayatına başlayan delikizinbohcasi.com sizlere en uygun fırsat ürünlerini sunmaktadır. Ucuz ve kaliteli ithal ürünleri de sizlere sunduğumuz özel kampanyalarla elde edebilirsiniz. Deli Kızın Bohçasında bulunan yaklaşık 9000 bin adet ürün özel üretim olup birbirinden yetenekli el emeği ustalarınca üretilmektedir.
Ham polyester objeler ve keçe runner ürünler üreten atölyelerde hazırlanan ürünlerimize daha kolay ulaşmamanız için sitemizin tasarımı basitleştirilmiştir. İnteraktif sistemiz sayesinde istediğiniz ürünleri büyüterek incelemelerde bulunabilir ayrıca ürünlerin detaylı açıklamalarını okuyabilirsiniz. Detaylı açıklamalar kısmında ürün ile ilgili özelliklere bakabilir, ürün yorumlarını inceleyebilir ve taksit seçeneklerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca sitemizde bulunan ürünlerle ilgili olarak yorum ve eleştirilerinizi bize bildirerek online alışveriş sitemizin sizler için daha kolay ve anlaşılır olmasını sağlayabilirsiniz.
Vaktinizin büyük bir bölümü geçirdiğiniz eviniz ve iş yerinizin güzelleşmesi için büyük bir adım atabilirsiniz. Ev dekorasyonunuzu, banyonuzu ve mutfağınızı birbirinden özel tasarımlarla süsleyebilirsiniz. Hayata dair ne varsa Deli Kızın Bohçasında bulabilirsiniz. Deli Kızın Bohçası sizin şıklığınız ve sevdiklerinizle güzel vakit geçirebileceğiniz mekânlar için çalışmaktadır.

Web Sitemiz: Sevgililer Gününe Özel
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla