Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Şubat 2016, 03:41   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart 3 Boyutlu Yazıcı



3 Boyutlu Yazıcı

Şirket politikamız müşteri memnuniyeti üzerine kuruludur. 3d yazıcı, 3d tarama ve 3d baskı konusunda, güvenilir ve uzman bir teknoloji şirketi olarak bir süredir müşterilerimize hizmet vermekteyiz. 3d hizmetlerimiz için fiyatlandırma yaparken, kalitemizden taviz vermiyoruz. 3 boyutlu yazıcı ve 3 boyutlu baskı hizmetlerimizde ekonomik fiyat, üretimde hız, yüksek baskı hassasiyeti, gizlilik, pürüzsüz yüzey kalitesi ve yüksek mukavemet beklentilerinizi karşılamak için çaba harcamaktayız. Kaliteli bir 3d yazıcı arayanların, firmamız ile iletişime geçmesi yeterli olacaktır.

Hizmetlerimiz

3d baskı yapan şirketler arasında iyi bir yer edindiğine inandığımız firmamız, sizlere beklentilerinizin çok ötesinde bir hizmet sunmayı vaat ediyor. 3d yazıcı konusunda Türkiye çapında aranan ve bilinen bir firma olmanın dışında, 3 boyutlu yazıcı alanında yeni teknolojiler de geliştirmekteyiz. Şirketimize hizmet almak için başvuran firmaların projelerinin tanıtımında kullanılmak üzere ürettiğimiz prototiplerin ne denli önemli olduğunun farkındayız ve bu farkındalıkla işlerimizi yürütme çabasındayız.

3D Baskı Hizmetimiz

Bizimle iletişime geçtiğiniz taktirde, bütçenize en uygun 3 boyutlu baskı fiyatlandırması alabilirsiniz. 3d baskı hizmeti veren şirketler arasında, ilk sıralarda yer edinebilmemizin nedenlerinden biri, müşterilerimizin isteklerini ön planda tutmamızdır. 3d modellerinizi en ekonomik fiyatlarla 3d yazıcılar kullanarak, prototip haline getiriyoruz. Fiyat alabilmek için 3d modellemeyi bize ulaştırmanız yeterli olacaktır. 3d baskıda, kaliteyi düşük fiyatla birleştirmeyi başarabilmenin gururunu yaşıyor, bizimle iletişime geçmeniz halinde size de gurur duyabileceğiniz hizmetler vermek istiyoruz.

Site: 3d yazıcı 3d baskı 3d tarama konusında ekonomik çözüm noktası

3dyazici3dbaski3dtarama.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla