Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2016, 15:20   #1
kavazaki
Keyifli~Üye
 
kavazaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2015
Mesajlar: 188
kavazaki is on a distinguished road
Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Kilo Verme Yöntemleri

Kilo Verme Yöntemleri

Günümüzün en yaygın problemlerinden biri fazla kilolara sahip olmak. Kilo vermek adına bir çok diyet yöntemi denediğinize eminim, belki de hiç biri sizin için doğru hesaplamalar ile yapılmadığı için kilo veremediniz. Site adresimiz de sizler için özenle kilo verme yöntemleri yer almaktadır. Öncelikle minimum ne kadar süreli diyet yapacağınıza karar vermeniz gerekmektedir, haftalık veya aylık olarak diyet listeleri değişiklik göstermektedir.

Site adresimizi ziyaret etmenizin ardından kalori hesaplama aracını da muhakkak kullanmanızı öneriyoruz. Kadın ve erkeğin günlük yaktığı kalori oranı farklıdır, boy, kilo indeksine ve günlük aktivitelerinizin ne kadar hareketli geçtiğine göre yakacağınız kalori oranı farklıdır. Bu oranı hesaplamanızın ardından diyet yapmaya geçebilirsiniz.

Haftalık diyet yöntemlerinde 2-5 kilo arasında kilo vermeniz mümkündür. Aylık diyet programlarında ise minimum 5, maksimum 15 kiloya yakın verilebilir. Sizlere kilovermek konusunda yegane tavsiyemiz , uzun vadede kilo vermeyi hedeflemeniz olacaktır. Kısa vadede verilen kilolar dikkatsiz davrandığınız takdirde zaman içinde geri alınabilir. Uzun vadede verilen kilolarda ise bu durum söz konusu değildir. ****bolizmanın hızlı çalışması için kilo verme yöntemlerimiz de ****bolizmayı hızlandıran ve yağ yaktıran yiyeceklerden bahsedeceğiz. Tamamen doğal yöntemler ile fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz.

En fazla kilo almaya müsait vücut tipleri ikiye ayrılır, elma vücut tipi ve armut vücut tipi olarak. Sizinde fiziki formunuz bu vücut tipleri arasına giriyorsa, kilo verme konusunda en doğru adrese geldiniz. Site adresimizi ziyaret etmenizin ardından, birbirinden faydalı kilo vermek yöntemleri bulacaksınız.

Website adresi: Kilo Vermek, kilo verme yöntemleri, diyetsiz kilo vermek - Sağlıklı Kilo Vermek
kavazaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla