Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2016, 17:14   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kredi Hesaplama ve Kredi Başvurusu Karşılaştırma Sitesi - Kredihes.com



Site adı : Kredihes.com

Site başlığı : Kredi Hesaplama ve Kredi Başvurusu Karşılaştırma Sitesi - Kredihes.com

Sitenin kayıt edilmiş olduğu tarih : Aralık 2015

Site ile alakalı Tanıtım mesajı : Kredihes.com adı altında faaliyetlerine başlayan internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile hem kredi hesaplama hem de bankaların faiz oranlarını kıyaslama imkanına sahip olabilirsiniz.

Bankalara ihtiyaç kredisi için başvurmak mı istiyorsunuz? Herhangi bir bankaya uğramadan evvel, kredihes.com sitesine bağlanınız. Ve site üzerinden, ihtiyaç kredisi veren bankaların faiz oranlarını karşılaştırınız.

İhtiyaç kredisinin yanı sıra; taşıt kredisi, konut kredisi ve esnaf kredisi adı altında kredi karşılaştırma bölümleri, sitede ziyaretçilere sunulmuştur. O anda hangi kredi türüne ihtiyaç duyuyorsanız, ilgili sayfadan kıyaslamalar yapabileceksiniz.

Kredi başvurusu yapmayı planlayanlar, başvurularını aceleye getirmemelidir. Bankaların sunduğu kredi seçeneklerini didik didik incelemeli ve kendilerine en uygun olan kredi tipini tercih etmelidir. Bu bağlamda, kredihes.com sitesi, kredi başvurusu yapacak olan kişilere yardımcı olmaktadır.

Bankaların kredi faiz oranları hakkında bilgi sahibi olmak, kredi hesaplamak ve kredi haberlerini yakından takip etmek isteyenler, kredihes.com adresine giriş yapabilir.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla