Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2016, 20:24   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Samsun hakkında her haberleri aktarıyoruz

Teknoloji, bilim, sağlık, spor, ekonomi, kamu özel ihale aktarım gücü yüksek olan kaliteli aktarım sağlayan en güncel en popüler modernize edilmiş haber anlayışını Samsun'da sizlerle paylaşmak güzel ilçemize dair her bir bölgede yaşanan en son güncel haberleri sizlere sunmak bizim sonsuz görevimizdir.

Tarafsız ve güvenilir yayın anlayışı ile hizmet veren en son Samsun haberleri sadece burada bir tık kadar sanki yakınımızda rahatlıkla link erişimi sağlayarak gazetenizi kapınıza akmış kadar haber anlayışını sizlere sunarak memnun olmaktadır. Samsun haber sitemiz sizleri her şeyden kıymetli sayıyor. Tarafsız ve kaliteli hizmetleri sizlere aktarıyor. Sadece Samsun'da değil ülkemiz de yaşanan gündemde olan güncelleştirilmiş haberleri yüksek kalitede öğrenebilirsiniz.

Gerçek ve doğru haberler Samsun haberde son 6 yıldır yayında bulunmaktadır. Haber anlayışını sizlere gerçekten aktarıyoruz. Önemli güncel yorumları yapabilir aktif ekonomi haberlerini bizlerden öğrenebilirsiniz. Her adımda geçmiş haberleri gündem lokasyona dair her bir haberi dur durak bilmeden tarafsız sonsuz aktarım gücüyle profesyonel kadrosuyla aktarım yapmaktan dolayı memnuniyet duymaktayız.

Kaynak: Samsunda Haber, - Samsun Haber Gazetesi, Samsun Haber
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla