Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2016, 23:09   #1
IntelAtom
Keyifli~Üye
 
IntelAtom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Temmuz 2015
Mesajlar: 295
IntelAtom is on a distinguished road
Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Pırlanta tektaş modelleri

Web site adresi: Ninepirlanta.com
Web site konusu: Pırlanta tektaş modelleri, en güzel pırlanta modelleri

Dünya üzerinde evrensel bir sözleşmedir evlilik. Ülkeden ülkeye içerikleri değişse de hemen hemen aynıdır maddeleri. Bu da evlilik kavramının önemini kanıtlayarak vurgular.



Bir kadın ve bir erkeğin birbirine olan sevgisini sonsuza kadar götürecek olan bu sözleşme, belli başlı ritüelleri tamamlanınca sonsuza kanat çırpmış oluyor. Dünya üzerinde evlilik ritüelleri ülkeden ülkeye de çeşit arz eder. Uzak doğu, orta doğu, avrupa ve amerika kıtasında dahi farklıdır. Ama değişmeyen bir yönü de vardır ki günümüz şartlarında her ülke aynıdır; tektaş yüzük. Nişan esnasında kadınları bir diğer heycanlandıran şey ise alyans konusudur.

Her kadın parmağında parlayacak olan bu taşa oldukça önem verir. Hatta deyim yerinde ise çıldırır. En önemlisi de bu yüzüğü takacak olan beylere düşüyor. Çünkü bir kadının kalbinde sonsuza kadar yer almak değerli bir taş ile oluyor. Tektaş konusunda bayanlar fazlasıyla hassas davranıyor.

Her kuyumcu ile alışveriş etmek de doğru bir tercih değil bilindiği gibi. Bu konuda başı ağrıyan ve dert çeken çok
Mutlu bir yuvaya giden bu yolda sizde yerinizi almak ve sevdiğiniz kadınla hayatınızı birleştirmek istiyorsanız, aradığınız kriterlerde adres cep telefonu rahatlığı ile kapınıza kadar geldi. Tek yapmanız gereken online olarak Nine Pırlanta - Tektaş Yüzükler adresine girmek ve imkanlar dahilinde üstün ve kaliteli hizmetten fayda görmektir. Sizleri yalnız bırakmayan pırlanta tektaş satışı konusunda uzman kaliteli adres ninepirlanta.com adresidir.
IntelAtom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla