Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Şubat 2016, 00:18   #1
IntelAtom
Keyifli~Üye
 
IntelAtom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Temmuz 2015
Mesajlar: 295
IntelAtom is on a distinguished road
Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Teknoloji hakkında genel bilgiler

Teknoloji sanat ve bilmek kelimelerinin birleşimiyle oluşmuş bir kelimedir. Teknoloji yıldan yıla gelişen ve her geçen yıl ülkelerin farklı şekillerde farklı alanlara yatırım yaptığı bir konudur. Kimi ülkeler genellikle savaş teknolojileri ile ilgilenirken ve bu alana yatırım yaparken kimi ülkeler sanayai teknolojisi, uzay teknolojileri ile ilgilenerek yatırımlarını bu yönde yapmaktadır.



İnsan ve teknolojiyi ele alırsak eğer teknoloji insanoğlunun yaşantısını kolaylaştıran ancak yanlış kullanıldığında da zora sokabilen bir etken haline gelmiştir. Özellikle annelerimiz için düşünürsek çamaşır makinesi, buzdolabı gibi teknolojik aletler annelerimizin iş yükünü hafifletmiştir. Bilgisayar, akıllı telefon gibi teknolojiler ise bankacılık sektörü gibi online bazlı çalışabilen sektörleri kolaylaştırmış, tüm bilgilerin içerisinde yer alabildiği bir dünyayı akademisyenlerin, öğretmenlerin, öğrencilerin huzuruna sunmuştur

Herşeyin yararı olduğu gibi bir de zararı vardır. Teknoloji de bunlardan bir tanesidir. Örneğin bir öğrenci oyun kavramını abartarak derslerini yapması gerekirken bir oyuna kendisini kaptırırsa hayallerini sekteye uğratabilir ve uzun vadede zararlı çıkabilir. Herşeyin dozunda kullanılması gerektiği gibi teknoloji de dozunda ve gerektiği şekilde kullanılmalıdır. Gelecek teknolojilere yönelik bilgi sahibi olmak, teknolojik ürünlerin incelemesini görmek, teknoloji hakkında yorum yapan kişilerin içeriklerini okuyabilmek için teknoloji haberleri takip edebilir, haberi doğru kaynağından doğru şekilde okuyabilirsiniz.
IntelAtom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla