Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Şubat 2016, 00:52   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Yeni Nesil Firma Rehberi



Muglaa.com; Muğla, Fethiye, Marmaris, Bodrum, Seydikemer, Ortaca, Datça, Milas ve diğer ilçelerde dahil olmak üzere yeni nesil şehir ve firma rehberi uygulaması olarak internetteki yerini almış bir projedir. Ziyaretçi ve üyelerine Muğla ili ve ilçelerine bağlı bölge tanıtımları ve firma iletişim bilgilerini en hızlı ve anlaşılabilir bir sunumla ulaştırmayı amaçlamaktadır. Tüm bilgisayar, tablet ve mobil cihazlarla %100 uyumlu teması ve en çok kullanılan CMS yazılımı WordPress altyapısı ile karşımıza çıkan proje ziyaretçilerine basit anlaşılır bir arayüz sunmaktadır.

Günümüzde işletmesini internet ortamanına taşıyamayan işletmelerin orta vadede işletmelerini yürütümez hale geldiğini gözlemleyerek, tüm firmaların internette yerini almasını amaçlayarak yayın hayatına başlayan Muğla Şehir ve Firma Rehberi tüm işletmelere uygun seçenekler sunmaktadır.

İşletmeler Muglaa.com platformunu kullanarak bölgemize gelen veya gelmeyi düşünen yerli ve yabancı ziyaretçiler ile daha kısa sürede hızlı, güvenilir ve yüksek görsel unsurlara sahip bir iletişim ağına kavuşabilmektedirler.

Ayrıca Muglaa.com Google, Facebook gibi platformlar başta olmak üzere diğer tüm arama motorları ve sosyal ağlar üzerinde işletmenin üst sıralarda yer alması için mükemmel çözüm olarak karşımıza çıkmaktadır. Bir gazeteye veya radyoya verilecek birkaç günlük reklam maliyetinin çok altında bir fiyatla internet dünyasına açılmanız işletmeniz veya ürününüz için yapacağınız en akıllı yatırım aracı olarak karşınıza çıkmaktadır.

Muglaa.com üzerinde firmanızın reklamının yayına başlamasıyla kısa sürede firmanıza olan talepbin arttığını, işletmenizin kurumsal imajının güçlendiğini ve rakiplerinizin önüne geçmenin daha kolay, akılcı ve düşük maliyetli başka bir yolunun bulunmamadığını göreceksiniz. Hangi sektörde olursanız olun işletmenizi ya da hizmetlerinizi birçok dünya dilinde milyonlarca internet kullanıcısına tanıtabilirsiniz.


Web Sitemiz: Muğla ? Fethiye ? Marmaris ? Bodrum ? Seydikemer ? Tatilin Başkenti
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla