Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Şubat 2016, 13:19   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Transfer Baskı Kullanım Alanları



Transfer baskı sıcak – kuru baskı olarak bilinen baskı tekniğidir, son dönemlerde tekstil sektörünün hızlı, kaliteli, renkli ve desen çeşitliliği fazla olması dolayısıyla tercih ettiği bu teknik tekstil sektöründe çeşitli alanlarda kullanılmaktadır. Transfer baskı tekstil baskısıyla ilintili olarak devamlı bir artış göstermektedir, geleneksel olan yaş baskıya göre avantajlarının oldukça fazla olması bu sonucu doğurmuştur.
Moda ve trendlerin sıklıkla değişiklik göstermesi tekstil sanayinde bazı riskler ve maliyet artışlarına sebep olmaktadır, bu baskı sistemi desen çeşitliliği ve hızlı üretimi sebebiyle bu riskleri ve maliyet artışlarını bertaraf eder. Kadın ve erkek giyimi, iç çamaşırı, plaj kıyafetleri gibi bir çok alanda kullanımı mümkündür. Mina Transfer :: Transfer Baskı | Döşemelik Kumaş | Tekstil Baskı web sayfasında transfer baskı ile üretilen kaliteli, renk ve desen bakımından oldukça zengin olan tekstil ürünlerini inceleyebilirsiniz.
Transfer baskı sisteminde su kullanılmadığından dolayı doğaya zarar verilmez, hava kirliliği oluşturulmaz, gereksiz işlemler dolayısıyla israf ve kirlilik yaşanmaz. Bu yönüyle de teknik çevre ve doğa dostudur. Birçok kullanım alanı olması ve eski tekniklere göre daha avantajlı olması bu naskı sistemini daha kullanışlı kılar.
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla