Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Şubat 2016, 22:26   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Bi Dünya Kaynak Seni Bekliyor!



Bi Dünya Kaynak Seni Bekliyor!

kaynakara, aradığınız kaynaklara ilişkin tüm bilgileri bütün ayrıntıları ile bulur. Kısa sürede tüm sonuçları size sunarken zamanınız size kalır. Aramış olduğunuz kitap, roman, anı, günlük, araştırma kaynakları vs her türlü kaynağa dair kütüphane bilgilerinden diğer bilgilere kadar her türlü detayı sizlere sunuyor. kaynakara, sürekli olarak güncellenen içeriğe sahip olup, okurseverlerin zaman kaybetmeden istedikleri kaynak hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı oluyor. Üstelik sizlerde kaynak ekleyerek bu dev kütüphanenin daha da büyümesine katkıda bulunabilir, sizler gibi kaynak konusunda bilgiye ihtiyacı olan kişilere yardımcı olabilirsiniz. kaynakara bunların yanı sıra sosyal sorumluluk bilinci altında eğlenceli oyunlar ile farklı hediyeler ile kitap okumayı teşvik ediyor. Sizlerde kaynakara'ya destek olabilir. Bu sosyal sorumluluk projesine katkıda bulunabilirsiniz.

Geniş E-Kaynak Merkezi

Kaynakara, kendi yazdığınız veya yayın hakkına sahip olduğunuz e-kaynakları da bünyesinde barındırmakta olup, bu şekilde her türlü e-kaynak girişi yapmanıza da imkan sağlayan geniş çaplı bir veritabanı olma özelliğine sahiptir. Farklı alanlarda binlerce e-kaynağı içeren kaynakara, sizlerin de katkısıyla her geçen gün büyümeyi hedeflemekte ve bu özgür projeyi kaynak bilgisi ihtiyacı olan her kitleye ulaştırmayı amaçlarken her türlü kaynağın merkezi olma vizyonuna sahiptir.

Sosyal Sorumluluk Projeleri (Bir Kaynak Bir Işık)

Kaynakara, yalnızca bir kaynak arama motoru değil. Sosyal sorumluluk alanında da birçok önemli görevi üstleniyor. Kaynakara, ihtiyaç sahibi öğrencilere kullanılmış kitap temini sağlıyor ve öğrencilerin kitabı sevmeleri için ilginç ve zevkli oyunlar düzenliyor. Ayrıca kaliteli bireylerin yetişmesi için araştırmaya yatkın nesiller oluşturmayı kendisine amaç edinmiştir. Bu kapsamda birçok adım atmış ve başarılı sonuçlar elde etmiştir.
Sizleri de kaynakara’nın sosyal hesaplarını takip etmeye davet ediyoruz. Böylelikle sizlerde bu sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunabilir, bir kitap ile bir ışık yakabilirsiniz.

Web : Kaynak Ara

Facebook : https://www.facebook.com/Kaynakara-7...12293/?fref=ts

Twitter : https://twitter.com/kaynakara2016
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla