Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Şubat 2016, 00:34   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Sezonun En Gözde Altın Yüzükleri




2016 sezonunda en çok beğenilen pırlanta ve altın yüzük modellerinin her biri, Şükran Koç tarafından büyük bir özenle hazırlandı. Çiçekli, doğal tarzdaki yüzüklerin yanı sıra farklı tasarımlı, taşlı pırlanta ve altın yüzük modelleri sayesinde artık kadınlar yüzük tercihlerini bu isimden yana kullanıyorlar.
Marka yalnızca iki farklı tarzda yüzük modellerini satışa sunmuyor. Bunun yanı sıra özellikle de son modellerde göz önüne çıkan parçaların en büyük özelliklerinden bir tanesi de, renkli değerli taşlar. Yüzüğün modeline bağlı olarak eklenmiş olan taşlar sayesinde artık kadınlar klasik tarzdaki yüzükleri sürekli olarak kullanmak zorunda kalmayacaklardır.
Yeni ve farklı tarzdaki altın yüzük modellerini satın almak isteyen ancak bunu nasıl yapacağını bilemeyen kişiler, Altın Yüzük Modelleri - Şükran Koç adresini ziyaret ettikleri zaman burada yer alan yüzük modellerini ayrıntılı bir şekilde inceleyerek ister kendileri isterlerse de sevdikleri bir kişinin özel bir günü için alınabilecek en uygun hediyelerden bir tanesini satın almış olacaklardır.


Web Sitemiz: Şükran Koç | Pırlanta, Altın ve Alyans
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla