Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Şubat 2016, 22:25   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Tekstil Baskı Teknikleri



Tekstil sektöründe her alanda kullanılan baskı teknikleri kumaşların albenisini artırmak için kullanılır. Kılık kıyafetimizde ve ev tekstilinde kullandığımız ürünlerin üzerindeki şekiller dokuma değil ise tekstil baskı yöntemiyle yapılmıştır. Basit anlamda kumaş üzerine bir kalıp koyulup arkasından boyama işlemi yapılmasıdır.
Tekstil sektörünün gün geçtikçe büyümesi ve bu alandaki ihtiyaçların artması çeşitli baskı yöntemlerinin ortaya çıkmasına sebep olmuştur. Daha kaliteli ve daha hızlı üretim için firmalar bu tekniklerden faydalanmaktadırlar. Kadın ve erkek giyiminde, çocuk giyiminde ve ev tekstilinde kullanılan ürünlerin tekstil baskı yöntemiyle şekillendirilmesi ve tüketicilere sunulması artık kolay bir işlemdir, emprime, serigrafi, süblimasyon ve transfer baskı gibi birçok baskı tekniği mevcuttur.
Mina Transfer tekstil baskı ve transfer baskı anlamında örnek alınacak çalışmalara imza atmıştır, firmanın sınırsız renk, yüksek kalite ve farklı tasarımlarını tekniğe kaliteli bir şekilde aktarması ürünlerin kalitesini açıkça ortaya koymuş. Mina Transfer :: Transfer Baskı | Döşemelik Kumaş | Tekstil Baskı web sayfasından firma ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz, firma yetkilileri ayrıca web sayfası müşteri panelinden ya da irtibat numaralarından müşterilerine yardımcı olmaktadır.
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla