Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2016, 01:42   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ses izolasyon malzemeleri



Ses Yalıtımı Yapılmasının Nedenleri?

Ses yalıtımları günümüzde birçok alana ya da binaya yapılmaktadır. Yeni yapılan dairelerin hemen hepsinde ses yalıtımlarına rastlamak mümkün olabilmektedir. Ses yalıtımları özellikle dairelerde katlar arası ve bitişik duvarlar arasında ses transferin minimum seviyeye inmesinde kullanılmaktadır. Bunun dışında dışarıya sesin gitmesini önlemek adına da sinema salonları ve stüdyolarda da ses yalıtımı kullanılmaktadır.

Ses Yalıtımı Yapılmasının Yapılan Yere Sağladığı Avantajlar

Daireler arası ya da özel mekânlarda yapılan ses yalıtımları farklı tür ve çeşitte yapılmaktadır. Özellikle özel olarak ses yalıtımı gerektiren sinema salonu gibi yerlerde yapılan ses yalıtımları daireler arası seslerin engellenmesi için yapılan ses yalıtımları ile genel olarak benzerlik gösterse de hem kullanılan malzeme hem de yapım şekli farklılık gösterebilmektedir. Bunun yanında gerçek anlamda sessizliğin amaçlandığı ses yalıtımlarında kullanılan ses izolasyon malzemeleri de normal ses yalıtımı için kullanılan ses izolasyon malzemeleri arasında ciddi anlamda kalite noktasında farklılıklar bulunmaktadır.

Ses Yalıtımından İstenilen Verimin Alınmasına Yardımcı Olan Faktörler

Daireler arasına ya da özel amaç için yapılan ses yalıtımında istenilen ve beklenilen maksimum verim alınabilmesi öncelikle kullanılan ses yalıtım malzemelerinin kalitesine sonrasında ise bu ürünlerin gerçek anlamda profesyonel bir şekilde yapılmasına bağlıdır.

Evet, son teknoloji ürünü ve kaliteli ses yalıtım malzemeleri kullanılarak profesyonel bir işçilikle yapılan ses yalıtımlarından kişiler istedikleri verimi uzun yıllar alabilmektedir.

Ses İzolasyon Malzemeleri | Ses Yalıtımı | Akustik Sünger | Akustik Panel | Akustik Projelendirme

sesizolasyonmalzemeleri.com.tr
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla