Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2016, 14:34   #1
IntelAtom
Keyifli~Üye
 
IntelAtom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Temmuz 2015
Mesajlar: 295
IntelAtom is on a distinguished road
Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Drone nedir ne işe yarar?

Web site adresi: http://www.helisis.net/
Web site konusu: Hava ekipmanları araçları satışını yapan güvenilir bir web sitesidir.

Öncelikle drone nedir ne işe yarar sizlere kısaca bunlardan bahsedelim. Drone uzaktan bir kumanda ile kontrol edilebilen pilotsuz bir hava aracı anlamına gelmektedir. İnsansız hava araçları öncelikle savunma sanayiisi için geliştirilmişti. Daha sonradan bu araçların kişisel kullanımı ya da iş açısından kullanımı da gerçekleşti.



Drone araçlarının menzili marka ve modele göre değişkenlik göstermektedir. Bu araçlara çeşitli ekipmanlar takılarak havadan profesyonel görüntüler elde edilebilir. Bu genel olarak havadan profesyonel çekim yapan kişilerin ya da firmaların işine yarayan bir faktördür. Drone aracı ne kadar stabil ve ekipmanlar ne kadar iyi olursa havadan alınabilen görüntü de doğal olarak o kadar iyi olabilmektedir.

Peki drone nereden satın alınır? Drone ekipmanları Türkiyede nasıl satın alınır? Drone araçlarını ve drone ekipmanlarını satın almak oldukça basit. Ki bu araçların kullanımına yönelik bilginiz yoksa da helisis.net sizleri bu açıdan bilinçlendiriyor. Helisis.net de genel olan popüler olan bazı ürün ve özelliklerini şu şekilde açıklayabiliriz



DJI Phantom: Dji Phantom küçük ve taşınabilir gövde yapısı, 4K kamerası ve açık alanda 5km ye varan HD video aktarım kabiliyeti ile oldukça performanslı bir mini drone olarak göze çarpmaktadır.

DJI inspire : Dji inspire hareketli iniş takımı ile 360derece kamera hareketi sağlayan sinemacıların tercihi bir profesyon hava çekimi aracı olarak tercih edilmektedir.



DJI osmo: Dji osmo 4K çekim kabiliyeti 1080p de 120 kare çekebilmesi ile titreşimsiz video çekmeye imkan vermektedir.

DJI ronin : Dji ronin profesyonel kameramanların olmazsa olmaz ekipmanlarındandır ve 3 eksenli gimbal ile titreşimsiz profesyonel videolar çekmeye imkan vermektedir.



Bu ürünleri ya da beğeninize hitap edebileceğini düşündüğünüz başka drone modellerini satın alabilmek için helisis.net e giriş yapmanız daha detaylı görüşmek isterseniz yetkilileri arayarak bilgi almanız yeterlidir.
IntelAtom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla