Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2016, 18:02   #1
kavazaki
Keyifli~Üye
 
kavazaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2015
Mesajlar: 188
kavazaki is on a distinguished road
Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Bozcaada Otel



Türkiye’nin En İyi Tatil Bölgesi

Yaz tatili denince akla gelen en önemli tatil bölgelerinden olan bozcaada, tatilcilere her zaman için farklı ve unutulmayacak bir tatil zamanı yaşatmaktadır. Ülkemizin 3. Büyük adası olan Bozcaada doğal güzellikleri, tertemiz denizi ve son derece kaliteli konaklama alanları ile tatil beklentisi yüksek olanların tüm ihtiyaçlarını karşılamakta ve farklı bir tatil zevki sunmaktadır.

Bozcaada Çanakkale’ye bağlı olan ve gerek insanları gerekse tatil anlayışı ile oldukça rağbet gören bir tatil bölgesi olmaktadır. Bozcaada tatilcilere birçok farklı seçenek sunmaktadır. Üzüm bağlarında dolaşma, adanın meşhur şaraplarından tatma hatta şarap kurslarında bu şarapların nasıl yapıldığını öğrenme, rüzgâr sörfü ve daha onlarca farklı tatil zevki sunmaktadır.

Bozcaada Konaklama Mekanları

Bozcaada konaklama mekânları ise yüksek kalite standartları sunan ve her bütçeye uyan mekanlar olmaktadır. Pansiyonlar, bağ evleri, tatil çiftlikleri ve bozcaada otel seçenekleri ile oldukça fazla tatil mekânı barındırmaktadır. Geniş ve ferah odalar ve yüksek kaliteli hizmetler ile Bozcaada bir tatilden daha fazlasını sunmaktadır.

Bozcaada tatilcileri genellikle sürekli olarak aynı noktayı tercih eden kişilerdir. Temiz doğası, denizi kumsalı ve tarihi özellikleri ile Bozcaada her sene tercih edilen ve oldukça da uygun bütçeler ile tatilinizi geçirebileceğiniz son derece önemli bir tatil bölgemizdir. Bozcaada rahat ulaşımı ve her zevke uygun konaklama ve eğlence mekânları ile hem yerli turistlerin hem de yabancı turistlerin ilgi odağı olmayı kesintisiz olarak sürdürüyor.

Website: Bozcaada Otel | Bozcaada otelleri, Butik oteller, Pansiyonlar, Hotels - BozcaadaBozcaada Otel | Bozcaada otelleri, Butik oteller, Pansiyonlar, Hotels | Bozcaada
kavazaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla