Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2016, 22:57   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart instagram Takipçi Hilesi Tamamen Ücretsiz

Instagram 2010 yılında çıkarılmış olan, mobil uyumlu bir fotoğraf paylaşım programıdır. Kevin Systrom ve Mike Krieger isimli girişimcilerin birlikte tasarlamış olduğu bu program ilk etapta, iPhone uyumlu cihazlar için, fotoğraf filtreleme programı olarak kullanılmıştır. Bu program, özellikle ünlü olan kişilerin kullanmış olması nedeniyle, dünya genelinde çok fazla kullanıcı sayına, kısa sürede ulaşmıştır. Bu nedenle program için bazı özellikler geliştirilmiş ve Android cihazlarda da kullanılabilir hale getirilmiştir. Bu sayede 2010 yılının ortala verilerine göre, programı kullanan kişi sayısı 300 milyona ulaşmıştır. Zaman geçtikçe, kolay kullanımı ve pratik olmasından dolayı, kullanıcı sayısı oldukça artmış ve günümüze bakıldığında 400 milyondan fazla kişinin kullandığı görülmüştür.
Instagram, ünlü olan kişileri yakında takip edebilmek, fotoğraflarınızı anlık olarak paylaşabilmek ve kısa süreli videolarınızı yayınlayabilmek için çıkarılmış olan bir uygulamadır. Programın birbirinden farklı ve birbirinden kullanışlı özellikleri bulunmaktadır. Bu özelliklerinden ilki, efekt uygulanabiliyor olmasıdır. Bu özellik sayesinde fotoğraflarınız, bir profesyonelin elinden çıkmış gibi düzenlenebilmektedir. Fotoğraflarınıza istediğiniz düzenlemeyi bu özellik sayesinde yapabilir,birbirinden güzel efektler ile renklendirebilir ve onları herkesin dikkatini çekebilecek bir hale getirebilirsiniz.
Instagram’ın bir başka güzel özelliği ise, daha önceden beğendiğiniz ve unuttuğunuz fotoğrafları görebilmenizdir. Bu özelliği kullanabilmek için profil bölümünden ayarlar sekmesine gelerek, beğendiğin gönderiler kısmını tıklayabilir, daha önce beğenmiş olduğunuz tüm fotoğraflara ulaşabilirsiniz. Dünyaca ünlü olan bu programın, en kullanışlı özelliklerinden bir diğeri de, istemediniz gönderileri gizleyebilmenizdir. Örneğin, bir arkadaşınız sizinle birlikte olduğu bir fotoğrafı, size danışmadan, kendi profilinde paylaştı siz de bu fotoğrafı beğenmiyorsunuz. Arkadaşınız sayesinde, sizin profilinizde de bu fotoğraf görünür ve sizin bütün çevreniz, bu fotoğrafı görebilir. Ancak fotoğraf gizleyebilme özelliği ile, bu fotoğrafı kendi profilinizde gizleyebilirsiniz. Bu özelliği kullanabilmek için fotoğrafa basılı tutup, gizle kısmını tıklamanız yeterli olacaktır.
Instagram’ın bir başka öne çıkan özelliği de para kazandırabiliyor olmasıdır. Yani Instagram kullanıcıları, belirli bir çevreye ulaştıktan, her gün düzenli bir şekilde paylaşım yaptıktan ve bu paylaşımları için yüksek oranda beğeni ve yorum aldıktan sonra, güzel miktarlarda para kazanabilirler. Instagram bu yolla, kurulduğu günden bu yana pek çok kişi için gelir kapısı olmayı başarmıştır. Çok sayıda kişi, bu yolu kullanarak, güzel paralar elde edebilmiştir. Intagram'dan para kazanma için bir örnek verecek olursak, şu şekilde bahsedebiliriz;
Ünlü tasarımcılarımızdan biri, tasarlamış olduğu kıyafetleri her gün düzenli olarak paylaşmış ve çevresindeki kişiler tarafından, olumlu geri dönüşler almıştır. sahip olduğu küçük işletmesi ile bunı başaramamış olan girişimcimiz, Instagram üzerinden adını çok sayıda kişiye duyurmayı ve dünyaya açılmayı başarmıştır. Bütün bunları yaparken de, Instagram üzerinden hatırı sayılır gelirler elde etmiş ve işletmesini de kısa sürede büyütebilmiştir.
Yukarıda anlattığımız örnek gibi daha pek çok kişi, Instagram yoluyla para kazanmıştır ve bunu gerçekleştirmek isteyen çok sayıda kişi de bulunmaktadır. Instagram para kazanabilmek için öncelikle iyi bir takipçi listenizin olması ve paylaşımlarınızın, çok sayıda beğeni ve yorum alması gerekmektedir. Bunu sağlayabilmek adına ise internet ortamında instagram takipçi hilesi yapabilmek için, ücretli yada ücretsiz programlar çıkarılmıştır. Bu hile sayesinde, kolay yoldan takipçi elde edersiniz ve paylaşımlarınız için, sizin belirlediğiniz miktarda beğeni alırsınız. Burada önemli olan nokta, satın aldığınız takipçilerin robot olmaması yani aktif olarak beğeni yapabilmesidir. Bu nedenle Instagram takipçi hilesine başvururken, iyi bir firmadan destek almanız, amacınıza ulaşabilmeniz için oldukça büyük önem taşımaktadır.


kaynak: https://instalopi.com/
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla