Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Şubat 2016, 00:10   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Sosyal Medya Danışmanlığı Crovu

Kurumsal sosyal medya danışmanlığı hizmetleri şirketlerinden en iyisi olan Crovu, 2008 yılında kurulmuştur ve kaliteli ve profesyonel hizmet sunmaktadır. Yola çıktığı anda 9 kişilik bir ekip kadrosu ile hizmet veren firmamız, kısa zamanda çok başarılı projelere imza atarak adını duyurmayı başarmış ve ekip kadrosunu çok geniş sayılara ulaştırmıştır. Ekip kadrosundaki kişilerin uzman ve nitelikli olmasına özen göstermiş ve onların eğitim ve gelişimine son derece önem vermiştir. Piyasadaki yenilikleri yakından takip ederek tüm gelişmeleri uygulamakta ve bu sayede yenilikçi hizmet sunmaktadır. yaygın ulaşım ağına sahip olan firmamız, tüm Türkiye için hizmet sunmakta ve ekonomik fiyatları sayesinde çok geniş kesimlere hitap edebilmektedir.
Türkiye’nin ilk yasal olarak kurumuş olan sosyal medya hizmetleri şirketi olan Crovu, müşteri memnuniyetine de son derece önem vermektedir. Bu sayede çok sayıda başarılı proje gerçekleştirmiştir ve binlerce müşteriye hizmet sunma imkanı bulmuştur. Kurumsal yada bireysel olan tüm müşterilerine sunmuş olduğu kusursuz hizmeti sayesinde sahip olduğu müşteri portföyünü her geçen gün arttırmaktadır. Firmamızın sizlere özel olarak sunmuş olduğu hizmetlerinden Gelişmiş raporlama, hesap yönetimi, sosyal içerik paketleri ve reklam olarak bahsetmek mümkündür. Bu hizmetleri sırasıyla inceleyelim;
Gelişmiş raporlama;
Firmamız bu hizmet dahilinde, sosyal medya hesaplarınızda, bir hafta boyunca yapmış olduğu tüm işlemleri, detaylı raporlar halinde sunmaktadır. Bu raporlar düzenli olarak her hafta tarafınıza, e-mail aracılığıyla gönderilmektedir. Word yada Excel olarak hazırlanan bu dökümanlar sayesinde firmamızın hesaplarınız üzerinde yapmış olduğu tüm gelişmeleri ve yenilikleri takip etme imkanına sahip olursunuz. ayrıca anlamadığınız konular ve detaylar için haftanın yedi günü ve yirmi dört saati hizmet sunan çağrı merkezimizden de faydalanabilirsiniz.
Hesap yönetimi;
Bu hizmet dahilinde firmamız, sosyal medya hesaplarınızın yönetimini üstlenmekte ve en etkin şekilde yerine getirmektedir. Günlük paylaşımların arttırılması, beğeni kitlesinin arttırılması, aktif takipçi kitlesinin oluşturulması ve müşteri desteğinin geliştirilmesi gibi hizmetle sunarak, hesaplarınızı en verimli şekilde yönetmektedir. Herhangi bir sosyal medya hesabınız olmaması durumunda ise, size özel hesaplar açarak, teslim etmekte ve yönetimini en iyi şekilde gerçekleştirmektedir.
Sosyal içerik paketleri;
Bu paket dahilinde olan müşterilerimizin sosyal medya hesapları için özel yazılımlar uygulamakta olan firmamız, aktif takipçi sayısının ve beğeni kitlesinin arttırılmasına yönelik çalışmalar yapmaktadır. Bu sayede isminizin daha geniş bir kitleye ulaşmasını ve daha çok kesime hitap edebilmenizi sağlamaktadır. Firmamızın hizmet sunmuş olduğu başlıca hesaplar ise Facebook, Twitter, Instagram ve Linkedin’dir. Bunların dışında daha pek çok sosyal medya hesabı için de hizmet sunmaktadır. bu hesaplar için yapmış olduğu çalışmalara en güzel örnek ise Instagram için hazırladığı görsel reklamlar ve aktif takipçi sayısının arttırımıdır.
Reklam;
Bu hizmeti ile firmamız, sosyal medya hesapları için gerekli olan reklamların en etkili ve verimli bir şekilde hazırlanmasını sağlamaktadır. Alanında uzman olan ekip kadrosu aracılığıyla, grafik tasarımlarından içerik yazılarına kadar tüm işlemler, büyük bir titizlikle gerçekleştirilmektedir. Bu işlemlerin yapılması sürecinde ise, her aşamada sizlerin fikirleri alınmakta ve karşılıklı güven ortamı oluşturularak, hizmet sunulmaktadır.
Profesyonel hizmet sunmayı ilke edinmiş olan firmamız, sosyal medya hesaplarınız için sunmuş olduğu kodlama ve yazılım, müşteri desteği ve hesap yönetimi gibi hizmetlerinde, yüzde yüz müşteri memnuniyetini sağlamış bulunmaktadır. siz de bu müşterilerimizden biri olmak ve sizin için sunulan ayrıcalıklı hizmetin keyfini yaşamak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçebilir, paketlerimizle ilgili detaylı bilgiye ulaşabilir ve fiyat teklifi alabilirsiniz.

kaynak: https://crovu.com.tr
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla