Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Şubat 2016, 21:12   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Doğaltaş ve Takı Tasarım Online Satış Sitesi



Eski çağlardan bu yana insanlar , sosyal kültürlerine göre takı ve aksesuarları bayan ve erkek ayırt etmeden herzaman kullanmayı severler.Herzaman takıp takıştırmak insanlara bir huzur güven vermiştir.Doğaltaşların verdiği enerjiyi eskiden beri insanlar benimsemiş ve doğruluğuna inanmışlardır.Bu yüzden şıklık ve görsellikten ziyade doğaltaşların insanlar üzerindeki pozitif etkilerine inanarak takılarını seçmeye özen göstermişlerdir. Takılar şıklık ve ilgi objesi olup ,aynı zamanda kişinin karakterini yansıtan en önemli aksesuarlardır.Kişiler kendilerine uygun takıları seçip özgün stillerini oluştururlar.Takılarda kimi insan şıklığı ön plana çıkarırken bazıları da doğaltaşların pozitif etkilerine değer vererek seçimlerini yaparlar.Altın, gümüş ve mücevherlerden sonra doğaltaşlı takılar hem daha ekonomik hem de şıklık açısından kendine özgü ve dikkat çekici olduklarından dolayı en çok tercih edilen takılardır.
Doğaltaşların enerjilerinden faydalanmak için takıtasarımcıları , taşları takılar üzerine uygulamışlardır. Asya kökenli halklar örneğin Hindistan bu konuda öncü ülkedir.Joytakı konseptini bu ülkelerden esinlenerek kendi ekibiyle sizlere sunmaktadır.Doğaltaşlarımız ;Akik,Amber(Kehribar),Ametist,Ammonit,Aragonit,Ave nturin,Aytaşı,Ceyt(Jade)Florit,Havlit,Hematit,İnci ,Kalsedon,Kaplangözü,Kuvars,Labrodit,Mercan,Oniks, PembeKuvars,Rodonit,Sedef,Sitrin,Sodalit,Topaz,Tur kuaz türlerinden oluşup gerek kendi atölyemizde gerekse imalatçılarımız tarafından özel dizayn olarak üretilerek sizlere sunulmaktadır.Doğaltaşların özellikleri ,faydaları ve burçlarla etkileşimleri üzerine detaylı bilgileri JOYTAKI TAKI AKSESUAR VE DOĞALTAŞLAR - joytaki.com web sitemizdeki makalelerden okuyarak bilgi edinebilirsiniz.
Doğaltaşlar ve diğer ürünlerimizde kişiye özel üretimlerimiz bulunmakta olup , talep halinde istenilen kombine ve çeşitlerde üretim yapılır.
Modayı takip eden , klasik tasarımlarla özgün modelleri birleştirip trend haline getiren bir üretim prensibimiz vardır.Asya takı sentezini toplumumuza adapte edip elit ve şık tasarımlar uygulamaktayız.
Müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutup daha iyi hizmet vermek amacıyla tüm görüş ve fikirlerinizi değerlendiren, bu kriterleri taban alıp üretim yapan yenilikçi bir firmayız.

Web Sitemiz: JOYTAKI TAKI AKSESUAR VE DOĞALTAŞLAR - joytaki.com
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla